U SquashLand-u u Pionirskom gradu proteklog vikenda, u svečanoj atmosferi i u prisustvu mnogobrojnih zvanica, obeležili smo početak jedaneste sezone čime počinje i takmičarska sezona Squash Asocijacije Srbije. Osim stalnih članova i prijatelja kluba svečanosti su prisustvovale i ličnosti iz javnog života i biznisa.
Prvi turnir koji nas očekuje jeste "Trofej Beograda 2013." Kao i prethodnih godina, očekujemo prijave najboljih igrača iz Srbije i veliki broj igrača iz inostranstva što garantuje odličan turnir. Očekuje se i veliko prisustvo publike što će već dobru energiju učiniti još boljom.

SquashLand je prvi Beogradski squash klub osnovan 2002. godine.  Čine ga turniri, škole, kampovi za decu i najlepša terasa u gradu koja se nalazi u šumi. Skvoš je najrasporostranjeniji rekreativni sport na svetu. Pored toga, skvoš je sport koji izuzetno pogoduje i pomaže razvoju dečijeg organizma. Stručnjaci iz ove oblasti preporučuju igranje skvoša za decu već od 10 godine. Po poznatom američkom časopisu Forbes, skvoš je proglašen za najzdraviji sport na svetu, još ispred plivanja, veslanja, košarke, itd. Skvoš angažuje veliki broj mišićnih grupa i kao takav pozitivno deluje na razvoj mladog organizma u celini. Mogućnosti povreda su minimalne u odnosu na bilo koji drugi sport. Skvoš je sport uz koji je moguće sagoreti 1000 kalorija za 45 minuta.