STEVAN JOVETIĆU GLOBALNOJ NIKE KAMPANJI SA NAJBOLJIM SVETSKIM FUDBALERIMA
U Minhenu je na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala predstavljen dugo očekivani model kopački kompanije Nike, Tiempo Legend 6.Već više od 20 godina, ove jedinstvene kopačke predstavljaju sinonim kvaliteta i dobrih performansi koji svim igračima omogućavaju nesmetano kretanje po terenu, lakše savladavanje protivnika i ostvarenje najboljih rezultata.

Zadovoljstvo da isproba Tiempo Legend 6 kopačke imao je Stevan Jovetić, promoter kompanije Nike na globalnom nivou, i jedan od naših najboljih fudbalera, koji trenutno igra za fudbalski klub Inter. Jovetić je u društvu svetski poznatih fudbaleraSergia Ramosa, Gerarda Piquea, Jeroma Boatenga, Huga Llorisa, podržao Nike-ovu kampanju koja donosi inovaciju na teren i novu prednost fudbalerima u napadu.

Odlični rezultati i uspesi koje ovi momci donose svojim timovima dokazuju verodostojnost čuvene rečenice Nike dizajnera Vianney de Montgolfiera da “Tiempo igrači uvek prvi započinju napad.”
Tiempo Legend 6 je kopačka na koju je Nike dizajnerski tim posebno ponosan jer predstavlja sav trud i inovacije na kojima je intezivno rađeno dve decenije. Kvalitet kože i način izrade kopački, kao i ergonomska postava koja fiksira stopalo igrača, doprinose da zacrtani ciljevi postanu lakše ostvarivi.