Omladinci Zvezde spremni za turnir u Berlinu!
Omladinski fudbalski tim Crvena zvezda  spreman za  turnir u uličnom fudbalu u okviru projekta “Fudbal za prijateljstvo” -  Sve zemlje učesnice međunarodnog društveno odgovornog dečijeg projekta Fudbal za prijateljstvo, osnovanog od strane kompanije Gazprom, privode kraju pripreme za turnir u uličnom fudbalu koji će se održati u Berlinu od 4-og do 7-og juna 2015.

Ove godine sledeći omladinski timovi iz 24 zemlje iz Evrope i Azije takmičiće se na Turniru: RAPID (Austrija), BATE (Belarusija), Standard de Liež (Belgija), Ludogorec (Bugarska), Drim-Ledžend (Kina), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Sparta Praha (Češka Republika), Taverni (Francuska), Tokio (Japan), Šalke 04 (Nemačka), MTK Budapest (Mađarska), Lacio (Italija), Kajrat (Kazakhstan), Dabl Dačiz (Holandija), Varsovia (Poljska), Zenit (Rusija), Crvena Zvezda (Srbija), Slovan (Slovačka Republika), Maribor (Slovenija), Atletiko Madrid (Španija), Cirih (Švajcarska), Galatasaraj (Turska), Volin (Ukrajina), Čelsi (Velika Britanija).

 “Naš tim je primer prijateljstva. Deca pored fudbala imaju puno zajedničkih interesovanja. Srećni smo što imamo prilike da učestvujemo na jednom ovako velikom događaju i da dostojanstevno predstavljamo svoj klub i svoju zemlju. Nadam se da ćemo igrati jednako dobro kao i naši drugari od prošle godine koji su zauzeli drugo mesto. Radujemo se da upoznamo timove iz drugih zemalja, da ih gledamo kako igraju, da steknemo nove prijatelje i naučimo nove stvari. Nezaboravno će biti i prisustvo finalnoj utakmici Lige šampiona, gde ćemo moći neke od svojih idola da gledamo uživo” – Nebojša Stamenković trener omladinaca FK Crvena zvezda.