Novak i Nole – u paru za pobedu
adidas tenis daje intimni uvid u režim treninga i mentalnu pripremu Novaka Đokovića pred odbranu Masters titule u Šangaju. Video “Novak Đoković – performanse odgovaraju ličnosti” ispituje dve strane Novakove ličnosti, džokera van terena i veoma fokusiranog teniskog superstara na terenu. Video pokazuje kako mu ove dve strane omogućavaju da se nosi sa stalnim pritiskom igre, u jednom od mentalno najzahtevnijih individualnih sportova na svetu.

Video prati Novakatokom uobičajenog dana dok trenira i daje uvid u njegov lični odnos sa svojim timom i pokretački stav prema treningu.

Poznat po svom opuštenom stavu van terena, Novak Đoković je uspeo da ispuni svoj cilj, da postane svetski broj jedan i priznat kao jedan od najvećih igrača u istoriji tenisa. Njegov uspeh nedavno ga je pozicionirao kao tek devetog igrača u istoriji tenisa koji je proveo više od 100 nedelja kao svetski broj jedan na ATP listi.

Njegov uspeh došao je kroz mentalne pripreme koje osiguravaju kompletnu ravnotežu, tako da njegov fokus na terenu nikada ne zakaže.

Đoković nosi adidas Barikade tokom cele svoje karijere, i u ovim kultnim adidas patikama za tenis osvojio je šest Otvorenih prvenstva, uključujući i ovogodišnji Australian Open. adidas je potpisao zvanični ugovor sa Đokovićem u maju 2013.