Ivana Maksimović postala promo lice adidas brenda
Vice šampionka iz Londona I treće plasirana streljašica na nedavno održanom svetskom kupu u Koreji, Ivana Maksimović, postala je promo lice Brenda adidas u Srbiji. Uz Anu Ivanović I mnoge druge poznate dame sa ovih prostora koje vole adidas, Ivana će, narednih godinu dana nositi modele poznatog svetskog brenda.

„Zadovoljstvo mi je što sam postala promo lice adidas-a, čiji će mi modeli u mnogome olakšati kondicioni deo treninga koji je veoma važan segment u streljaštvu. S druge strane, adidasće mi omogućiti da u svakom trenutku budem šik bez mnogo truda i da zaista proživim avanturu.” rekla je Ivana.

Atraktivna sportistkinja promovisaće adidas proizvode koji se izdvajaju ne samo odličnim kvalitetom, već I izvanrednim dizajnom, pogodnim za sve koji žele da idu u korak sa svetskim trendovima. Ivana je u 2012. Godini po prvi put ostvarila saradnju sa adidas-om kada se fotografisala u adidas Originals kolekciji. Tada je adidas našu uspešnu sportistkinju video u nešto drugačijem svetlu, pa je uz Originals kolekciju Ivanin veseo I razdragan karakter još više došao do izražaja.

adidas je globalni proizvođač I dizajner sportske obuće, odeće, I modnih dodataka sa misijom da bude vodeći sportski brend u svetu.