I BEOGRAD OBELEŽIO NAJBRŽI DAN NA PLANETI
Najbrži dan na planeti, „World Fastest Day“, obeležava se30. avgusta širom sveta. Mnoge svetske metropole su za ovaj dan priredilerazličite manifestacije sportskog karaktera. Beograd se pridružio ovoj globalnoj akciji, i zajedno sa kompanijom Nike na svoj način stavio brzinu u prvi plan. Veliki broj trkača se u nedelju okupio na stadionu Crvene zvezde kako bi dali svoj doprinos „Najbržem danu“ i pretrčali svoj najbži kilometar.

Među Beograđanima koji su na ovoj simboličnoj trci dali svoj maksimum u postizanju najboljeg vremena, trčao je i poznati sportski par, odbojkašica Ivana Đerisilo i rukometaš Ognjen Kajganić.

Ivana i Ognjen iskoristili su lepo vreme kako bi se dodatno pripremili i poboljšali svoju kondiciju i izdražljivost pred veliku We Run Belgrade trku koja sve zainteresovane očekuje u nedelju, 6. septembra.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavljivanje za trku, a svi koji žele, mogu se prijaviti do5. septembra, putem sajta www.werunbgd.rs ili u Nike Store-u u tržnom centru Ušće.

Na dan trke, kapije će biti ovorene već od 9 časova, dok će sama trka početi u podne.