HARLEM GLOBETROTTERS USKORO U BEOGRADU

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, spremaju spektakl za 21.maj u 20h u Hali sportova! Ako želite da se družite sa njima, požurite - MAGIC PASS propusnica ostalo je još malo! Poznati su po neverovatnim  košarkaškim akrobacijama, po zabavi, delima dobre volje, kako na terenu tako i van njega. Poznati su po tome što vas ostavljaju bez daha svakim svojim potezom i oduševljavaju vas svojom energijom. Fanovi su im uvek bili najvažniji, ali ove godine, sve što rade približiće vas terenu više nego ikad pre! Na novoj “Fan Powered” svetskoj turneji Harlem Globetrottersa imaćete preko 20 prilika pre za vreme i nakon utamice da se družite sa Globetotter zvezdama!

Ove godine možete obezbediti  svoj Magic Pass, propusnicu za mesto na njihovom ekskluzivnom događaju koji se dešava pre svake utakmice. Magic Pass vam daje ekskluzivni pristup zvezdama tima, mogućnost da učite trikove, igrate basket i fotografišete se na terenu. Nakon utakmice, možete da prisustvujete i davanju autograma.

„O tome koliko je domaćoj publici zanimljiva mogućnost da upoznaju ove košarkaške vanzemaljce, govori i činjenica da je više od polovine Magic Pass ulaznica već rasrodato“ kažu organizatori ovog događaja i pozivaju fanove iz cele Srbije da prisustvuju ovom spektaklu: „Iskustva onih koji su pre mnogo godina imali mogućnost da isprate ovaj šou su neverovatna, ne postoji osoba koja sa njihovih nastupa odlazi ravnodušna. Oni vam stvarno daju mogućnost da se odlično provedete, bez obzira na godine i bez obzira na to koliko pratite sport. Harlemovci su magični!“ 

Svetski poznati Harlem Globetrottersi su neki od najsenzacionalnijih sportista na planeti, a na listi je veliki broj zvezda kao što su Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles a predvođeni su legendarnim trenerom Sweet Lou Dunbarom.

Jedinstveni šou Globetrottersa je bez presedana u svetu porodične zabave. Nemojte to propustiti, nabavite svoje ulaznice već danas i dođite u Halu sportova 21.maja u 20h!

Ulaznice po cenama od 2500 RSD i 2900 RSD (tribine) i 5500 RSD (Magic Pass) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.