adidas RUN & FUN tim na maratonu
adidas Run and FUN ekipa je počela da trči i u prirodi, na Adi Ciganliji. Prvi RUN and FUN trening predstavljao je pripremu za Beogradski maraton, koji će se održati u nedelju, 21. aprila. Pozivamo sve koji žele da budu deo adidas RUN & FUN ekipe, da nam se pridruže u nedelju, u 9.00 sati, ispred adidas radnje u Knez Mihailovoj ulici, broj 33, odakle ćemo svi zajedno da krenemo na start za Trku zadovoljstva.

Svi koji žele da postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, mogu da se prijave putem Run and Fun platforme na adidas running Facebook stranici http://www.facebook.com/adidasRunning/app.

Prilikom prijavljivanja, trkači mogu da odaberu grupu u okviru koje žele da trče. Funneri, Weighteri i Fitteri imaju svog trenera, sa kojim mogu zajedno da trče u prirodi, a redovni treninzi biće organizovani na Adi Ciganliji. Nezavisno od zajedničkih treninga, Run and Fun aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane, a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja će moći da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.