1.2.3.
Telefon: 0112854425
Sprat: 1

Zato sto ste Vi naš izvor inspiracije! 1.2.3, lider na tržištu francuskog pret-a-porter-a, svakome omogućava da se prilagodi tendencijama po svom stilu i načinu življenja. Kostimi, pantalone, puloveri, bluze, haljine, asesoari...u verziji za grad, svečanoj ili casual-chic: svaki model je osmi[ljen da se menja i uskla]uje po želji.

Neprolaznost, šik i jednostavnost su izražene zajedno sa modernošću, za svakodnevnu eleganciju i ženstvenost. Izbor prefinjenih i inovativnih materijala, ističe formu proizvoda, pružajući vam slobodu pokreta i elegantnost. To je sve duh prepoznatljivog "šivenja" brenda 1.2.3. koji svoj uspeh beleži već 20 godina!


7 Camicie
Telefon: 011 285 45 45
Sprat: 1

Italijanski brend 7camicie karakteriše košulja koja može biti u 777 različitih stilova i boja, od klasične do moderne. 7camicie u prevodu znači 7 košulja. Originalno kopčanje sa 7 dugmadi postalo je zaštitni znak ove marke, po kome su košulje i dobile naziv. 7camicie košulja napravljena od najfinijeg pamuka, klasična i moderna, namenjena je podjednako starijoj i mlađoj populaciji.

Robna marka 7camicie snabdeva svoje kupce modernim proizvodima visokog kvaliteta, prefinjenog italijanskog stila i elegancije. Košulje su napravljene od 100% pamuka i skoro svaka predstavlja unikat, posebnu priču ispričanu u najrazličitijim bojama.


Accessorize
Telefon: 011 340 80 62
Sprat: 0

Accessorize ima jedinstvenu poziciju na tržištu sa svojom inspirativnom kolekcijom aksesoara zahvaljujuci dobrom kvalitetu i pristupačnoj ceni. U kolekciji su zastupljene sve vrste aksesoara: torbe, nakit, ukrasi za kosu, kape, ešarpe, rukavice, kaiševi, veš, čarape, program za plažu...


Zlatarna Celje
Telefon: 011 3120 745, 011 3120 786
Sprat: 1

Otvaranje 20.04. Tradicija Zlatarne Celje seže čak u daleki XV-ti vek, kada su se zlatarske umetnosti iz čitave Evrope ispreplele u Celju. Nakit Celjskih majstora od tada postaje poznat i priznat u celom svetu. 


Tom Tailor
Telefon:
Sprat: 1

Modna marka Tom Tailor oduševljava nas na prirodan i svakidašnji način. To je marka za mušku i žensku modnu odeću. Namenjena je populaciji koja nije žrtva popularnih modnih marki, već kupuje odeću u kojoj se oseća ugodno.