TOP 5 PRED JESENJIH TRENDOVA ZA NOVU SEZONU
Springfield ima 850 prodajnih mesta u više od 70 zemalja širom sveta. Deo je grupacije Tandem, jedne od vodećih evropskih kompanija koja posluje u modnoj industriji. Poseduje komercijalnu mrežu na više od 2.000 prodajnih mesta koja svoje proizvode distribuira u čak 90 zemalja i to kroz pet glavnih brendova: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i outlet brend Fifty. Za noviu sezonu spremili su nam zanimljivu kombinaciju odevnih predmeta, koje možete pronaći u njihovim radnjama. Trendovi koji će osvojiti novu sezonu jesenjeg uličnog odevanja inspirisani su: military izgledom - široke pantalone i košulje sa džepovima (uključujući i haljine), pončo ogrtačima u raznim dezenima, zatim modnim kombinacijama inspirisanim Holivudom, kao i nezaobilaznim boho stilom. 
 
1. STAY CARGO
 
Military trend se ove sezone vraća i to u dosta raznovrsnijoj ponudi, pa će tako pored legendarnih pantalona sa velikim džepovima, aktuelne biti i midi haljine na kopčanje kao i lagane parke sa podesivim pojasevima. Originalna kaki boja, komadi sa džepovima i širokih krojeva, doneće nam odevne kombinacije u stilu 90-ih, pri čemu će svaka od nas kroz samo jedan komad moći da se izdvoji iz mase i bude zapažena.
 
2. ROCK OUT THIS TEE
 
Majice su uvek IN! One će i ove sezone biti naš savršeni saveznik u kombinaciji sa omiljenim džinsom. Majice sa grafičkim printovima su nesumnjivo komad koji naš izgled upotpunjuje bez previše razmišljanja o uklapanju sa ostalim detaljima. Majica sa dobrim printom vrlo brzo pretvara monotonu odevnu kombinaciju u zabavan i trendi izgled. Springfield najavljuje novu sezonu majica kroz zanimljive teme printova inspirisane filmom, ali i kroz saradnju sa vrlo kreativnom ilustratorkom Anom Hard.
 
3. PUMP THE FLOWER VOLUME
 
Odevne kombinacije inspirisane country stilom postale su neizostavne za kraj leta. Haljine i suknje različitih dužina, lagane i lepršave tkanine i cvetni detalji daće nam pravi Casual Look za bilo koji izlet van grada. Da ova odevna kombinacija bude dobitna, dodajemo antilop kaubojske čizmize i mini torbu u kontrastnoj boji.
 
4. IT’S A BOHO WORLD
 
U garderoberu jedne Springfield devojke, obavezan je boho stil, pa tako i ova sezona donosi mnogo romantičnih komada koje treba posedovati! Duge haljine sa geometrijskim motivima ili lagane bluze u bež tonovima vešto će se kombinovati sa ključnim komadima kao što su zvoncare od teksasa ili šeširi sa nitnama.
 
5. THE CAPE
 
Nesumnjivo, ono što morate imati u vašem garderoberu za off-road avanture je pončo. U nijansama sive & crne ili braon & bež, sa kariranim ili geometrijskim šarama, ovaj dodatak će biti savršen za sve jesenje kombinacije! Evo i saveta za kombinovanje.
 
Za više informacija, molimo posetite www.tendam.rs