Vulkan izdavaštvo će i ove godine na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji će se održati od 23. do 30. oktobra, predstaviti niz bestselera i popularnih naslova različitih žanrova stranih i domaćih autora. Ljubitelje Donata Karizija, italijanskog bestseler pisca kome je debitantski roman Šaptač doneo brojne nagrade, Vulkan izdavaštvo obradovaće novom knjigom Kuća bez sećanja. Aleksandra Poter, čiji se romani objavljuju u više od 20 zemalja i čiju knjigu Moj gospodin Savršeni publika u Srbiji obožava, nesumnjivo će ispuniti očekivanja romanom Jedna dobra stvar. Među novitetima Vulkan izdavaštva naći će se i u svetu već popularni naslovi: Sanatorijum Sare Pirs, Sa neba padoše tri jabuke Narine Abgarjan, Noć prvog dana Tereze Revaj, Arijadna Dženifer Sejnt, Kajzerova mreža Stiva Berija, Obscuritas Davida Lagerkranca...

Ekskluzivno, novi roman Rudnik potpisivaće Miodrag Majić, autor domaćih bestselera Deca zla i Ostrvo pelikana. Sa čitaocima će se družiti i Dušan Miklja i Olivera Jovanović povodom objavljivanja novih romana Gradovi kao sudbina i Uvek samo tvoja.

Vulkan izdavaštvo će na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstaviti klasike svetske književnosti za decu, među kojima su Mala princeza, Crni Lepotan i Lesi se vraća kući, ali i mnogobrojna zabavna i edukativna izdanja za najmlađe, kao i novu knjigu o avanturama Tea sisterki među predškolcima već popularne Tee Stilton Život na koledžu: Životinje u nevolji.

U ponudi novih izdanja koja pomažu čitaocima u borbi za uspešniji i lepši život, Vulkan izdavaštvo predstaviće izuzetne priručnike Život je poklon Stefanosa Ksenakisa i Četiri hiljade nedelja: Upravljanje vremenom za smrtnike Olivera Berkmana.