Suprotno verovanju da je ovo svet kojim dominiraju muškarci, žene su te koje pružaju osnovu moći, milosti, mudrosti, pravde, kreativnosti i nade. Poznato je da žene imaju bolju intuiciju, strpljenje, emocionalni fokus, saosećanje i sposobnost umrežavanja. Lista ženskih prednosti je beskrajna. Mart je mesec u kojem simbolično slavimo ženu. U Ada Mall-u, od 5. do 8. marta tim povodom vas očekuju specijalni popusti na kupovinu artikala iz ženskog programa, dok za kupovine preko 5,000 RSD uz loyalty karticu na poklon dobijate brendiranu majicu.

Ovde darivanju u Ada Mallu nije kraj. Do 20. marta, za svaku kupvinu preko dodatnih 5,000 RSD prikupljate pečate koji vam donose dodatne poklone. Za drugi pečat poklanjamo vaučer za manikir sa lakiranjem u Wizard salonu u Ada mall-u. Treći pečat vam donosi vaučer za feniranje u Alfa Parf salonu u Ada mall-u.

Tokom istorije, svet je bio svedok mnogih velikih snažnih žena koje su uspele da iskoriste svoju svakodnevnu moć da ostave neizbrisiv trag u društvu. Ova akcija je simbolični podstrek za sve današnje i buduće heroine.