Savršena svežina Vašeg toaleta!
Često se koristi izreka da je održavanje higijene toaleta zapravo odraz svakog doma. Prva asocijacija na čist i uredan toalet nam je svakako svežina i blistavo čiste površine koje prve uočimo kada uđemo u toalet ili kupatilo. Bref Duo Aktiv asortiman sada je obogaćen i novom varijantom Odor Stop, namenjenoj neutralisanju neprijatnih mirisa. Unapređena formula sadrži veću snagu čišćenja i intenzivniji miris, kao i diskretan dizajn koji će se uklopiti uz svaki oblik toaletne šolje.

Zahvaljujući inovativnoj formuli, Bref Duo Aktiv sada sadrži povećan broj aktivnih sastojaka, što omogućava veću snagu čišćenja i pruža jos intenzivniji miris pri svakom ispiranju. Nova varijanta Odor Stop sadrži koncetrovanu formulu namenjenu neutralisanju neprijatnih mirisa prilikom svakog povlačenja vode kao i moderan dizajn koji će se uklopiti u svakom kupatilu.

Sa svojim širokim asortimanom sredstava za ispiranje i održavanje svake toaletne šolje, Bref je vrhunsko sredstvo za čistoću koje nudi jedinstveno rešenje za borbu protiv bakterija, nečistoća i prevenciju neprijatnih mirisa, dok uz novi Bref Duo Aktiv, pruža i predivnu svežinu koja će krasiti vaš toalet tokom celog dana.

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.