U decembru, mesecu praznika i darivanja, Vulkan izdavaštvo i Ferrero Rocher spremili su fantastičnu poklon-akciju! U svim Vulkan knjižarama širom Srbije, kupovinom dve od tri praznične knjige Vulkan izdavaštva dobijate na poklon Ferrero Rocher slatko zadovoljstvo. Velika praznična akcija traje od 20. decembra 2021. do 9. januara 2022. godine. Naši čitaoci imaće priliku da uz sjajne, odabrane praznične naslove Vulkan izdavaštva uživaju u neponovljivom ukusu Ferrero Rocher kugli. Vulkan izdavaštvo je pripremilo tri fantastična naslova. Roman Da si samo znala autorke Izabel Rozen Mari pravi je izbor za sve one koji vole uzbudljivu kombinaciju romanse i napetosti.

Sjajni zapleti, iznenađenja, istorija, nauka i magija prepliću se u univerzumu ove fantastične ljubavne priče sa neobičnim likovima. Prolaznost vremena, kosmička magija, malo poznata prošlost Francuske, sve su ovo sastojci pravog malog remek-dela iz pera Izabel Rozen Mari.
 
Zamka inteligencije autora Dejvida Robsona je namenjena ljubiteljima popularne nauke i savremenih naučnih istraživanja, naročito iz oblasti psihologije. Ovo delo predočava najsavremenija istraživanja inteligencije i stručnosti, uključujući „strateško neznanje“, „metazaboravnost“ i „funkcionalnu glupost“. Robson razmatra iznenađujuće načine na koje čak i najbriljantniji umovi i najtalentovanije organizacije mogu pogrešiti – sve od najgorih ideja Tomasa Edisona do neuspeha u FBI-ju i kompanijama Nokija i NASA.
 
Ljubitelji vrhunske savremene srpske književnosti imaju priliku da u jednoj knjizi uživaju u odabranim citatima jednog od najznačajnijih pisaca XX veka Meše Selimovića. U novom ruhu, sa savremenim dizajnom i ilustracijama, knjiga Most od riječi sadrži 12 poglavlja: O životu, O dobru i zlu, O grijehu, O ljudima, O ljubavi, O samoći, O prijateljstvu, O sreći, O želji, O sjećanju, O slobodi, O smrti.
 
Akcija traje do isteka zaliha, zato budite brzi, posetite omiljenu Vulkan knjižaru i na vreme obezbedite ovaj praznični poklon-paket. Bilo da ste rešili da obradujete sebe ili dragu osobu, dočekajte 2022. godinu u dobrom raspoloženju i ulepšajte dane u novoj godini izvanrednim izdanjima Vulkan izdavaštva i slatkim zadovoljstvima.
 
* Akcija traje od 20. decembra 2021. do 9. januara 2022. godine, odnosno do isteka zaliha.
** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne zaračunava.
*** Akcija važi u svim Vulkan knjižarama širom Srbije.