U mesecu u kome slavimo najromantičniji praznik, Dan zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo i Raffaello spremili su sjajnu akciju! U svim Vulkan knjižarama širom Srbije, kupovinom jedne od tri praznične knjige dobijate na poklon neodoljivo iznenađenje – Raffaello slatkiš! Praznična akcija traje od 1. do 15. februara. Ne propustite priliku da nekome koga volite darujete savršen poklon – knjigu i neodoljiv dezert! Neke knjige mogu da nam razbiju srce u milion komadića, zbog njih ne možemo da spavamo i prolijemo more suza. Od pogleda na tebe je upravo takva priča, jedan od najromantičnijih romana ove godine i svetski bestseler! Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi drugu šansu, priliku da bude srećan. Kali se već dugo bori sa tugom, ali u Džoelu otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala.

Od trenutka kada su se slučajno sreli, znali su da će im se životi promeniti. Kao stvoreni jedno za drugo, mladi, željni topline i bliskosti – njihova priča tek počinje.

Knjiga Milanka Govedarice Smisao erosa i ljubavi počinje razmatranjem prirode erosa, erotskih doživljaja i erotskih aktivnosti, koji su ljudima očigledniji, sa težnjom da se što potpunije objasni ljubav, koja je tajanstvenija i uzvišenija. Nakon izlaganja o komponentama čovekovog erotskog iskustva (erotska žudnja, erotski odnosi i erotsko uživanje), u kontekstu Fukoovih i Batajevih istraživanja, autor je sažeto predstavio različita stanovišta o erosu i ljubavi u domenima današnje seksologije, erotike i filozofije ljubavi.
 
Ukoliko želite da uzmete stvar u svoje ruke, ako ste ljubitelj popularne psihologije, knjiga Bogati za tren oka je pravi izbor za vas! Naučite nekoliko jednostavnih koraka koje morate da preduzmete još ove godine da biste postavili svoje finansije na pravi put. Prateći akcione korake, imaćete zaista siguran i pouzdan finansijski plan, po sistemu postavi i zaboravi. Počevši od danas, nećete više raditi za druge, već će vaš novac raditi za vas. Nije problem u tome koliko zarađujemo... već koliko trošimo!

Akcija traje dok traju zalihe. Budite brzi, posetite omiljenu Vulkan knjižaru i pokažite dragoj osobi koliko vam je do nje stalo! U mesecu ljubavi uživajte u savršenom paru, Vulkan knjizi i Raffaello kuglama, uz osobu koja vam je razigrala srce.
 
* Akcija traje od 1. do 15. februara, odnosno dok traju zalihe.
** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne zaračunava.
*** Akcija važi u svim Vulkan knjižarama širom Srbije.