OTVARANJE NOVOG LEGO® CERTIFIED STORE  U BEOGRADU

Jedan od najpoznatijih svetskih brendova igračaka, LEGO® otvara svoj drugi LEGO® Certified Store u Beogradu,USĆE tržni centar, u aprilu. Za vikend otvaranja  LEGO® pruža poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce. Smešten u tržnom  centru USĆE, LEGO® Certified Store nudi celokupan  LEGO® asortiman proizvoda uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO® City, LEGO® Star Wars ™, LEGO® Friends, LEGO® DUPLO®, i pored toga nudi ekskluzivne prizvodne linije kao što su LEGO® Creator Expert, LEGO® Ideas.Takođe u našoj prodavnici  na „Pick-A-Brick“ zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji  i kupovati  pojedinačno, odnosno „na meru“,imaćemo  i pult “Build a Mini” gde kupci mogu kreirati svoju Minifiguricu u vise od  1000 kombinacija.

Osnovana pre više od 80 godina, LEGO® Grupa je posvećena stvaranju kreativnosti, zabavnom i kvalitetnom igranju dece širom sveta. Kompanija stalno uvodi inovacije kako bi deci osigurala kvalitetne i sigurne proizvode koji ih podstiču na rešavanje problema, saradnju, otkrivanje i zamišljanje.

Svi LEGO® proizvodi su najvišeg  kvalitete i u skladu sa  EU propisima o sigurnosti igračaka. Za više informacija posetite www. LEGO.com. Za dodatne informacije o kvizovima zapratite LEGO® Store Srbija facebook stranicu!

Naziv LEGO® osmislio je Ole Kirk Kristiansen, osnivač kompanije i bivši predsednik i generalni direktor LEGO®Grupe. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu “leg godt” ili “lepo se igraj”. O globalnoj popularnosti LEGO® igračaka govore i zanimljive činjenice. Od osnivanja kompanije, davne 1932. godine, proizvedeno je više od 700 milijardi kockica, tačnije čak 94 kockice za svakog čoveka na planeti, dok bi se od godišnje prodaje LEGO® kockica planeta Zemlja pogla opasati čak pet puta. Nije loše za jednu kockicu!