Originalni domaći proizvodi, raznovrsna ponuda hrane i pića, kulturno-zabavni program, muzika i kreativne radionice na najlepšem šetalištu u gradu. Treći po redu Weekend Bazzar fest održaće se 3. i 4. septembra na platou iza Geozavoda, a pored više od 50 različitih domaćih brendova koji će svoje proizvode izložiti u okviru Komuna market zone, svi posetioci će uživati u predstavama, muzici, hrani i piću, kao i kreativnim radionicama i to potpuno besplatno! Omiljeno mesto za šetnju, Sava Promenada, postaće mesto za sve ljubitelje ručno izrađenih proizvoda, kao i kvalitetne muzike i slasnih zalogaja. Festival nudi sadržaje za sve uzraste, a za one koji žele da se potpuno opuste na obali reke tu je i piknik zona idealna za brunch sa prijateljima ili igranje sa kućnim ljubimcem.

Atmosferu će ulepšati i muzičke numere poznatih bendova i gradskih di-džejeva, dok je za najmlađe pripremljen niz aktivnosti - pozorišne predstave, igraonica na naduvavanje, nožni bilijar i kreativne radionice za edukaciju i zabavu.

Naredna izdanja Weekend Bazzar festa planirana su za 1. i 2. oktobar, kao i Halloween izdanje 29. i 30. oktobra, a zašto je dobro biti deo ekipe koja posećuje ovu originalnu manifestaciju uverite se prvog vikenda septembra od 17 do 23 časova.