Novi margarin iz Dijamanta „Dobro jutro FIT“
Kompanija Dijamant predstavila je novi proizvod,  „Dobro jutro FIT“ margarin, namenjen savremenoj ženi koja vodi računa o svom zdravlju, fizički je aktivna i hrani se na zdrav način.Tim tehnologa Dijamanta osmislio je recepturu za Fit margarin, tako da on ima smanjeni udeo masti u sastavu, sadrži jogurt, kalcijum, A, D i E vitamin. Fit je namenjen svima koji vode računa o svom zdravlju, ali pre svega ženama  koje su svesne da zdravom ishranom i aktivnim načinom života u velikoj meri mogu da utiču na poboljšanje opšteg stanja svog organizma i očuvanje vitalnosti u poznim godinama.

Kao stučnjak za ishranu dr Tatjana Mraović, specijalista higijene i dijetolog VMA, ovom prilikom istakla je značaj kalcijuma i vitamina A D i E koje sadrži Fit margarin.„Pored toga što ulazi u sastav kostiju, kalcijum je važan za aktivaciju mnogih enzima i hormona u organizmu. FIT sadrži vitamine A i D koji pospešuju mnoge metaboličke procese, kao i vitamin E koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.“- istakla je dr Mraović i dodala da sa Fit margarinom imamo proizvod koji zadovoljava energetske i nutritivne elemente zdrave ishrane, pa ćemo pazeći na zdravlje, od sada moći da uživamo i u ukusnim zalogajima.

Da bi edukovala i stimulisala naše građane da se hrane pravilno i budu fizički aktivni, kompanija Dijamant organizovala je projekat FIT PLAN u kojem učestvuju dr Tatjana Mraović i naša najuspešnija fitnes instruktorka Marija Srećković Savić. Ovaj projekat obićiće četiri grada Srbije: Beograd 13. i 18. oktobra,  Niš 27. oktobra, Novi Sad 12. oktobra i Kragujevac 20. oktobra i pružiće gratis fitnes časove i savete o zdravoj ishrani svima koji žele da unaprede svoje zdravlje.

„Promenom svesti i odricanjem od štetnih navika možemo drastično da unapredimo odnos prema sebi i drugima. FIT PLAN je projekat koji će podsetit naše sugrađane da svaki dan mogu da naprave dobar izbor za svoje zdravlje. Pravilna ishrana,  kretanje, vežbanje, pozitivne misli, moji su recepti za zdrav i srećan život“ – rekla je Marija Srećkovic Savić najavljujući projekat FIT PLAN.

Tradicija poslovanja Dijamanta nalaže stalno ulaganje u nove tehnologije i konstantnu brigu o potrošačima. Novi margarin iz porodice Dobro jutro, Fit margarin, jedan je od proizvoda koji ukazuju da Dijamant prati protrebe svojih potrošača i poslujući po evropskim standardima pruža našem tržišu najkvalitetnije proizvode. FIT PLAN projekat je društvene odgovornosti koji će pružiti našim sugrađanima edukativne i rekreativne sadržaje kao stimulaciju za dobre zdravstvene navike.