Na adresi Kralja Aleksandra I 159, u Retail parku Nest Obrenovac, kompanija Lidl Srbija će 6. aprila otvoriti svoju 20. prodavnicu u Beogradu. Kompanija je prošlog meseca otvorila novu prodavnicu u Senti, sada će u Obrenovcu, a u planu je i dalje širenje Lidl mreže. „Dostižemo broj od 67 Lidl prodavnica u Srbiji, a poverenje potrošača koje nam svakodnevno ukazuju daje nam podstrek da nastavimo da širimo našu maloprodajnu mrežu i postanemo pouzdan partner još većem broju srpskih domaćinstava“ izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.
Lidl prodavnica u opštini Obrenovac izgrađena je po najmodernijim arhitektonskim zahtevima u saradnji sa oko 20 srpskih izvođačkih kompanija.

Nalazi se u sklopu Retail parka Nest Obrenovac, na dohvat ruke onima koji su svoje vreme odvojili za šoping, ali i ljubiteljima piknika - obzirom da je u neposrednoj blizini izletišta Zabran.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za oko 25 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Podsećamo, Lidl je svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade i najavio povećanje plate svim zaposlenima od marta, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Pored pažljivo odabranog asortimana sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, Lidlovi potrošači će u novoj prodavnici imati prilike da uživaju i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. U susret uskršnjim praznicima, Lidl svojim potrošačima nudi i Deluxe i Favorina liniju ekskluzivnih proizvoda.

Radno vreme ove Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 21 čas svakog dana u nedelji