LEGENDARNI AIR FORCE 1 PROSLAVIO 33. ROĐENDAN
Legendarni Nike Air Force 1 predstavlja najuticajniju patiku svih vremena, po mišljenju mnogih svetskih muzičkih, sportskih i filmskih zvezda, a kroz tri decenije doživela je više od 2.000 varijacija.Nike ikona i klasik za sva vremena proslavio je svoj 33. rođendan u jedinstvenoj BUZZ Sneaker Station prodavnici, u tržnom centru Ušće.

Brojni ljubitelji Air Force 1 patika okupili su se u Buzz-u kako bi obeležili ovaj jubilej, ali i dokazali da su istinski poštovaoci Air Force-a. Svoju vernost toj čuvenoj silueti, kolekcionari su imali priliku da dokažu učešćem u zanimljivom takmičenju. Ljubitelji Air Force-a doneli su u BUZZ svoje stare patike, a stručni žiri je na licu mesta proveravao godinu proizvodnje modela i na kraju proslave proglasio vlasnike najstarijih patika,iz čak 2005. i 2006. godine. Oni su nagrađeni Air Force 1 patikama iz najnovije kolekcije.

Umetnica Biljana Cincarevićje na proslavi rođendana svoje slikarsko umeće i kreativnost vešto prenela na čuveni Air Force 1. krajnji rezultat bila je unikatno oslikana patika, transformisana u umetničko delo.

Umetnički oslikane patike namenjene su prodaji na aukciji, od koje će prikupljena sredstva biti donirana u humanitarne svrhe.

Air Force 1 modeli patika za sezonu jesen/zima 2015. dostupni su u Buzz Sneaker Station prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.