Slavne ličnosti, influenseri i modni entuzijasti, okupili su se sinoć na svečanom otvaranju Kicks Heelz, ekskluzivne prodavnice obuće u Beogradu. Svečano otvaranje ulepšala su neka od najpoznatijih lica u industriji zabave a mi smo iskoristili priliku da saznamo kakve cipele oni vole da nose. Medju prvima su pristigle Nina Jankovic, Jana Milic i Tamara Dragicevic u spoju modernog i klasike. Aleksandra Janković Splića i Vanja Milačić u modernim odevnim kombinacijama savršeno uklopljenim uz patike. Brankica Sebastijanović i Ivana Dudić uz pratnju Ivaninog malog saputnika koga često možemo videti na njenim slikama. Jedna od najuspešnijih i najlepših poslovnih žena u našoj zemlji, Milka Forcan blistala je u pratnji ćerke Jovane. Milka se odlučila za efektne sandale koje su dale pečat celom autfitu dok je Jovana bila u kaubojkama koje su apsolutni hit ove sezone.

Danijela Vranješ predivno je izgledala u ležernoj kombinaciji.
 
Predivnoj obući nisu odolele ni voditeljke Ivon Jafali i Adriana Čortan koja je bila u modernim cipelama sa šnalom. Ove cipele su vrlo popularne iz razloga što se mogu nositi na skoro svaku odevnu kombinaciju.
 
Veliku pažnju izazvao je sjajno raspoloženi Slaven Došlo.
 
Uz sjaj i glamur, jedno je sigurno, dobroj obući ni najveće zvezde ne mogu odoleti a izbor cipela je raznolik koliko i njihove ličnosti i modne sklonosti