Iznenadite voljene osobe savršenim poklonom
Praznici su vreme darivanja – a ništa ne pruža veće zadovoljstvo od ozarenih lica Vaših voljenih dok otvaraju savršeno odabran poklon. Pronalaženje savršenog poklona za sve posebne osobe u Vašem životu može da oduzme dosta vremena. Zato je Henkel i ove godine pripremio rešenje u obliku 20 pažljivo upakovanih prazničnih kutija i torbica, koji sadrže najpopularnije proizvode najprodavanijih kozmetičkih linija. Bilo da tražite nešto posebno da razmazite Vaše roditelje ili vrhunski poklon za male priceze i pirate, tu je po nešto za svakoga – po ceni koja odgovara svakom džepu.

Uz izbor najprodavanijih Fa, Gliss i Schauma proizvoda za muškarce i žene, kao i dva paketa za decu, za svakoga se može naći nešto što će pružiti preko potrebnu negu čitavog tela ili na vreme revitalizovati umornu kosu za sezonu proslava. Ove godine, po prvi put, paketi su u posebnim kutijama sa kojih se može ukloniti spoljno pakovanje čime se dobija predivno upakovani paket kojim možete obradovati svoje najbliže, a da im ne oduzmete zadovoljstvo otvaranja, kao da je ručno upakovan. Sa predivnim, stilizovanim bojama i upečatljivim dizajnom, Henkel praznični setovi dostupni su i u poklon torbicama – po  ceni koju svi mogu da priušte.

Mališane očekuje dodatno iznenađenje u vidu krune ili piratske kape, koji se mogu iseći sa kartona, za upotpunjavanje praznične avanture.