II REEBOK CLASSIC X ALICIA KEYS SIGNATURE KOLEKCIJA
Reebok Classic nastavlja saradnju i partnerstvo u dizajnu sa Ališom Kiz, i predstavlja novu kolekciju Reebok Classic X Alicia Keys za 2013. godinu. Saradnja se realizuje u okviru nove ograničene linije sa kultnom klasik siluetom kojoj je Ališa dala jedinstven kreativni pečat. Ališa je već dugi niz godina fan Reebok-a, od kada je, kao tinejdžer nosila patike Freestyle Hi, poznate kao 54’11, jer su koštale 54 dolara i 11 centi.

Ališa crpi inspiraciju iz različitih aspekata života radećí na svojim kolekcijama za Reebok Classic, od ljubavi prema uličnoj umetnosti do njenih glamuroznih iskustava na sceni, kao i iz njenog eklektičkog modnog stila. Zajednički rad sa Reebok Classic dizajn timom Ališi daje priliku da izrazi svoj kreativni talenat u umetničkoj formi mode.

Ališa kaže: "Bilo je baš zabavno raditi na mojoj drugoj Reebok Classic kolekciji. Dizajniranje i rad  sa Reebok Classic timom predstavlja sjajan način da izrazim kreativnost i još jedan vid umetničkog izraza za mene. Volim svaki element procesa kroz koji prolazimo, od odabira siluete proizvoda, do selekcije materijala i rada na odabiru boja. Freestyle je moj izbor, to je uvek bila i uvek će biti moja omiljena patika, tako da je za mene bila čast i veoma uzbudljiva mogućnost da ih doradim, dodajući im klin koji im daje potpuno nov izgled i doživljaj, a da pritom zadrže tradicionalni izgled patike."

Jesen /zima 13 (lansiranje - oktobar 2013. godine)

Novina za jesen/zimu su A.Keys Wedge patike koje crpe inspiraciju kako iz Freestyle, tako i Chi-Kaze patika stvarajući novu liniju brenda karakterističnu ekskluzivno za Reebok Classic X Alicia Keys kolekciju.

Oktobar će doneti uvođenje Zmijske II, Trajbal II i Militari verzije, kao i Krokodil dezena. Zmijski verzija II donosi šik zmijske reljefne detalje na crnim materijalima sa svetlocrvenim delovima. Trajbal II verzija je prefinjenih karakteristika, svetlih boja i u kombinaciji antilopa i kože.
Militari set karakterišu antilop, teško platno, najlon i luks koža, a odlikuju ga i posebni detalji kao što su pertle sa printom, rupice, koje celoj paleti daju temperamentni ženski izgled. Krokodil verziju odlikuje šik obris mornarskog stila sa detaljima krokodil dezena i gumenim đonovima.

Tod Krinski, potpredsednik Reebok Classic-a kaže “Veoma smo uzbuđeni zbog lansiranja druge Reebok Classic palete sa Ališom. Njen kreativni duh, energija, strast, vizija i instinkt čine je savršenim partnerom za saradnju, posebno kada je u pitanju kreiranje novih proizvoda za žene koje su sličnog temperamenta. Reebok Classic ima bogato nasleđe u ženskom fitnesu i modi, i zato nam je veoma važno da nastavimo da kreiramo i razvijamo naše proizvode za žene kako bismo napravili buduće klasike.”

Reebok International Ltd., sa sedištem u Canton, MA, USA, vodeći je svetski dizajner, snabdevač i distributer sportske, fitness, lifestyle obuće, kao i odeće i opreme. Kao globalni brend koji inspiraciju crpi iz američke kulture, Reebok je pionir u industriji sportske opreme i ima bogato istorijsko nasleđe u oblasti sporta, treninga i fitnesa. Deo adidas Grupe, Reebok posluje kroz brojne divizije Reebok Brand, Reebok-CCM Hockey i Sports Licensed divizije. Za više informacija posetite Reebok na www.reebok.com