EKSLUZIVNA PROLEĆNA UGG PONUDA U FASHION&FRIENDS
Poznati brend obuće UGG koji je zauvek promenio viđenje zimske obuće za dame, pripremio je iznenađenja za proleće. Zahvaljujući FASHION&FRIENDS radnjama u regionu predstavljamo vam ekskluzivnu ponudu.

Fluff Punk

Usmeravajući nemirni duh pustinjskih vozača koji provode dane krstareći otvorenim kalifornijskim putevima, Fluff Punk linija inspirisana je Toskanom i njenim brzim moto putevima. Rustični detalji savršeno se blenduju sa sirovim teksturama i jedinstvenom estetikom koja kreira neprikosnoveni izgled. Kolekcija nudi četiri različita dizajna koji daju odvažnu notu Fluff Punk modelima koji nastaju kao spoj elegancije i klasičnog stila.

LA Runner kolekcija

Proleće stiže, a mi uveliko maštamo o vedrim danima koji su ispred nas. Inspirisan sunčanim danima, UGG kreira kolekciju laganih letnjih modela koji odišu spontanim, razigranim i vrelim kalifornijskim duhom.  LA Runner kolekcija obuće idealna je za bezbrižan LA način života, za grad u kojem se planovi menjaju u trenutku, a mogućnosti su beskonačne. Modeli iz ove kolekcije izdržaće sve vaše avanture, bilo da je reč o skejtbordingu po plaži, šetnji po vrelim gradskim ulicama ili plesu na vašem omiljenom koncertu.  UGG ne prestaje da iznenađuje, a ove sezone predstavlja novi Neutra model prilagođen za svakodnevne aktivnosti modne elite i idealan za stilski look van modne piste. Neutra patike savršen su spoj šik i ležernog stila. Model je inovativan u svakom smislu, od izvrsnih linija i silueta, futurističkog logo printa, do izvanrednog osećaja udobnosti.

Prodajna mesta:

FASHION&FRIENDS – Srbija (Beograd, Novi Sad, Kragujevavc, Niš)

FASHION&FRIENDS – Crna Gora (Podgorica, Kotor, Budva, Bar i Nikšić)

FASHION&FRIENDS – Hrvatska (Zagreb, Split, Rijeka i Zadar)

FASHION&FRIENDS – Bosna & Hercegovina (Banja Luka)

FASHION&FRIENDS – Severna Makedonija (Skoplje)