Sa svojim jedinstvenim znanjem o psihologiji kože, Laboratorije La Roche-Posay razvile su profesionalnu liniju Effaclar proizvoda za efikasno rešenje prilagođeno svakom profilu problematične kože. Ove jeseni La Roche-Posay predstavlja jedinstvenu promociju koja pruža personalizovanu rutinu svakom tipu kože sklonoj nepravilnostima: Uz kupovinu Effaclar Duo ili Mat nege La Roche-Posay Vam poklanja uzorke Effaclar gela, tonika i Toleriane Teint korektivnog pudera. Kreativno pakovanje u metalnim „art“ kutijama dostupno je u drugoj polovini septembra u ovlašćenim partner apotekama.

REŠENJE ZA MLADALAČKU KOŽU SA IZRAŽENIM NEPRAVILNOSTIMA
EFFACLAR DUO - Korektivna i potpuna nega protiv nepravilnosti koja uklanja jače izražene nepravilnosti i oslobađa pore. Uključuje 4 aktivna sastojka (Niacinamide, piroctone Olamine i kombinaciju LHA i linolne kiseline) koja deluju na dva najznačajnija znaka nepravilnosti: izražene nepravilnosti i začepljene pore sebumom. Matirajući i hidratantni kremasti gel vlaži kožu i ne ostavlja masni trag. Pore su čiste, nepravilnosti smanjene, a koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i podsotiče se njen oporavak za bolji kvalitet i zdrav izgled.

*promocija je dostupna u La Roche-Posay partner apotekama i traje do isteka zaliha

REŠENJE ZA PROBLEMATIČNU MASNU KOŽU- REGULACIJA SEBUMA
EFFACLAR MAT - Hidratantna nega koja smanjuje pore, lučenje sebuma i matira kožu. Iz dana u dan deluje na izvoru stvaranja sebuma za dvostruku efikasnst: protiv sjaja i protiv proširenih pora. Deluje na izvoru stvaranja sebuma zahvaljujući Sebulyseu, aktivnom sastojku snažnije efikasnosti u regulaciji sebuma od cinka, kojeg su laboratorije La Roche-Posay odabrale zbog njegove sposobnosti da sprečava stvaranje sebuma na izvoru, samom središtu sebocita. Hidratantna nega protiv sjaja sadrži nemasnu teksturu sa upijajućim efektom: dokazan dugotrajni matirajući efekat. Iz dana u dan tekstura kože je poboljšana, pore su sužene a lučenje sebuma usporeno.

MESEC EFFACLAR DARIVANJA
Ovog meseca La Roche-Posay je odlučio da nagradi svoje Effaclar korisnike. Uz kupovinu Effaclar Duo ili Mat nege La Roche Posay Vam poklanja Effaclar gel (15ml), tonik (15ml) i Toleriane Teint (1ml) kako bi upotpunio Vašu Effaclar rutinu.  Potražite rutinu za svoj profil kože u posebno osmišljenoj i inovativnoj Effaclar metalnoj  kutiji u ovlašćenim partner apotekama.Takođe, uz kupovinu Effaclar gela od 200 ml, La Roche-Posay poklanja gel od 50ml. Promocije su dostupne u La Roche-Posay partner apotekama u drugoj polovini septembra i traju do isteka zaliha.

EFFACLAR DUO: 1393,73 RSD
EFFACLAR MAT: 1622,5 RSD
*Preporučena neobavezujuća cijena