Weekend Bazzar fest, koji je prošlog mesesa posetilo više hiljada ljudi, održava se po drugi put u Beogradu 25. i 26. juna na šetalištu iza zgrade Geozavoda. Prvi market festivalskog tipa u našoj zemlji nastao je u cilju promocije kreativaca koji dobijaju priliku da svoj rad predstave širokoj publici koju čine ljubitelji handmade proizvoda, kao i brojni prolaznici i turisti. Novo izdanje Weekend Bazzar festa nastalo je u saradnji sa Komuna marketom, najvećim marketom za prodaju i trgovinu ručno izrađenih proizvoda, koji će vršiti pažljivu selekciju izlagača i tako obezbediti mesto na marketu za najkvalitetnije i najoriginalnije proizvode.

„Odlučili smo da udružimo snage sa organizatorima Weekend Bazzar festa, budući da je ideja da se handmade market spoji sa festivalskom zabavom jedinstvena i predstavlja pravi dodatak kulturno-umetničkoj ponudi prestonice.

Potrudili smo se da selekcija izlagača bude pažljiva i kvalitetna i verujemo da će posetioci biti zadovoljni i da će se vraćati na svako sledeće izdanje našeg market festivala“, rekla je Ivana Ilić, osnivačica Komuna marketa.

Program junskog izdanja Weekend Bazzar festa nudi sadržaje za sve uzraste i ukuse! U subotu, 25. juna, za muziku će biti zaduženi TzooTzoonga ansambl koji svira uživo, kao i DJ Luton, dok je veče posvećeno deci, i svima koji se tako osećaju, pa će biti izveden mjuzikl sa elementima akrobacije „Legenda o hrabrosti“ sa početkom u 20:30 časova. U nedelju, 26. juna, uživo nastupa Jelena Petošević, za DJ pultom je Mina Poznanović, dok je veče rezervisano za dečju predstavu „Baš je čar biti gusar“ koja počinje u 20:30 časova.

„Program na koji su posetioci prvog izdanja Weekend Bazzar-a odlično reagovali sada je dodatno unapređen, imamo veći broj izlagača, live svirke, kao i proširenu zonu za piknik, hranu i piće. Pozivam sve ljubitelje ove vrste provoda da nam se pridruže i provedu ova dva letnja dana na obali Save sa svojim prijateljima, porodicom ili ljubimcem“, rekao je Dušan Damnjanović, organizator Weekend Bazzar festa.

Za sve one koji žele da predstave svoje proizvode na ovoj manifestaciji, prijave su i dalje otvorene i mogu se izvršiti popunjavanjem formulara ne sledećem linku.