Beogradski Jugotron - Nova izdanja uskoro u prodaji!
Croatia Records objavila je tri reizdanja među kojima su Arsen Dedić "Arsenal", Meri Cetinić "Ja sam žena" i grupa More s istoimenim albumom.

Vratićemo se u 80-e, kada se slušao jugoslovenski pop, a jedan od najpopularnijih izvođača svakako je bio Arsen Dedić. "Arsenal" datira iz 1981., kada je objavljeno LP izdanje, a sadrži evergreene kao što su "Tvoje nježne godine", "Djevojka za jedan dan", "Moderato cantabile", "Kuća pored mora" i mnoge druge. Na ovom albumu Arsen se potvrdio kao izvrstan izvođač, ali i kantautor.

Uz Arsena, predstavljamo i CD reizdanje Meri Cetinić "Ja sam žena" - njezin drugi album koji je 1974. objavila diskografska kuća Jugoton. Materijal za album snimljen je u "Antesonic Studio" u Arnhemu u Holandiji. To je prvi album koji Meri Cetinić u celosti autorski potpisuje. Na albumu, uz brata Antu Cetinića sudeluju i holandski muzičari Nico Groen - bubanj i Steve Clisby -sax solo, klavir (u pesmi "Ti").

Croatia Records objavila je reizdanje "More" istoimene grupe s pevačicom Meri Cetinić. Na Splitskom festivalu grupa "More" nastupila je dva puta i oba puta su bila značajna za grupu: 1976. s pesmom "Gdje god da pođeš" i 1978."Samo simpatija", koji je postao veliki evergreen.

Sva ova izdanja uskoro ce se naći u prodaji u beogradskom Jugotonu.