Belgrade Design District<br>Čumićevo sokače
Čumićevo sokače i dalje veoma živo mesto u gradu, zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna. Da sokače ponovo postane modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji. Nekadašnji Čumić je danas BDD, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera.

Mesto na kome su po prvi put u zemlji svoje radnje otvorile različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do novije generacije koje poslednjih godina predvode Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rebrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić itd.

RADNJE/ STORES
 
Prizemlje
 
NO BROTHERS NO SISTERS – Tijana Pavlov,  Marija Stanisic,  Budislava Kekovic
 
Ana Ljubinković
 
REMAKE : Jovana Božović + Antea Arizanović Mutaović
 
ATELJE ALTERNATIVA: Daniela Gišic, Tijana Žunić, Olja Ćaćić
 
DAMSEL IN DISTRESS- Olga Markovic
 
STUDIO PROSTOR: Ivana Rabrenović + Petra Sosic
 
GET UP: Jasmina Vujović
 
IMI- Ivana Ristic
 
Peđa Neric
 
Emilija Petrović
 
ISKRA- Liljana Krivosic
 
Bojana Bradic, Milena Radovic, Ivan Golubovic
 
 
I sprat:
 
Ana Princcipessa
 
Jovana Marković 
 
KLASA
 
FASHION VICTIM
 
Predrag Djuknic
 
Da Lena

Ideja Belgrade Design District-a je promocija domaće autorske mode i dizajna, promocija koncepta koji postoji u svim velikim metropolama. Osim toga, je mesto susreta mladih beogradskih umetnika različitih profesija, kupaca i obožavalaca dizajna.