Andrea Lekić i Andrej Maričić u adidas cool šopingu sa fanovima
Kapiten ženske rukometne reprezentacije Andrea Lekić i pobednik prvog srpskog VIP Survivor-a Andrej Maričić družili su se sa fanovima u adidas monobrend radnji u TC Delta City. Popularni voditelj i uspešna sportistkinja pokazali su koliko su cool jer su tokom višečasovnog druženja predstavili kupcima sve prednosti revolucionarne climacool patike za trčanje, fotografisali se sa njima i davali im savete.

“Privatno nosim adidas i mogu da kažem da mi je to jedan od omiljenih brendova. Climacool kolekcija mi se veoma dopada, a posebno nove climacool patike koje trenutno nosim, i koje su, zahvaljujući specijalnoj tehnologiji i materijalima, savršene  za predstojeće letnje vrućine.”, rekla je Andrea Lekić koja je sa nedavno sa mađarskim Đerom osvojila Ligu šampiona.

Pored šopinga sa Andreom i Andrejem, svi zainteresovani ljubitelji adidas brenda i zdravog života, imaju mogućnost da se oprobaju u eksluzivnom treningu sa ovim poznatim sportistima. Svako ko, u periodu od 10. do 26. maja, u adidas monobrend radnjama, Ušće i Delta City, i Sport Vision radnjama, Ušće, Delta City i Stadion, kupi bilo koji cimacool proizvod, dobija pozivnicu za cool trening sa Andreom Lekić i Andrejem Maričićem koji će se održati 4. juna na Adi Ciganliji.

Kupci koji su propustili cool šoping sa poznatim sportistima, imaju još jednu priliku za druženje,  jer ih  u nedelju 19. maja od 13 sati, u adidas monobrend radnji u Ušće šoping centru čeka Andrej Maričić koji će im pomoći u odabiru savršene adidas climacool kombinacije.

adidas je nedavno predstavio climacool® Revolution patike za trčanje, koje pružaju 360º ventilacije za cool iskustvo u trčanju. Poslednje izdanje adidas cool patike za trčanje, koje obezbeđuje ventilaciju sa svih strana u cilju unapređenja učinka trčanja, mogu se kupiti u adidas brand radnjama, kao i Sport Vision multibrend radnjama i prodavnicama Djak, po ceni od 13.490,00 dinara.