SBB Belgrade Business Run 2019. - Prijavite tim pre praznika!

Budite i ove godine deo SBB Belgrade Business Run-a, u četrvrtak posle posla, 13. juna 2019. godine, najvećeg, najbržeg i definitivno najzabavnijeg tim bilding događaja u Srbiji! PRIJAVE PO PRVOJ I NAJBOLJOJ CENI TRAJU DO 10. MAJA 2019. Prijavite svoj tim pre uskršnjih i prvomajskih praznika i iskoristite prolećni odmor za prvi timski trening i pripreme za BBR. Jedna kompanija – jedan tim: ove godine svaka kompanija ima samo jedan tim. Na trci mogu učestvovati i preduzetnici, javna preduzeća, fakuleti i škole, kao i sve organizacije koje žele da provedu aktivan četvrtak sa kolegama van posla. Možete prijaviti koliko god želite koleginica i kolega u vaš tim. U skladu sa ovom izmenom, cene kotizacija za učešće se formiraju po zaposlenom.

Registraciona platforma: kako bismo vam olakšali prijavu koleginica i kolega, ove godine smo osposobili sistem za prijavu putem koga prijavljujete svoj tim i članove u njemu. Vaš tim ove godine možete prijaviti OVDE, a uputstvo za korišćenje platforme nalazi se OVDE.

Širimo dobru praksu: Belgrade Business Run je ove godine deo serije SBB Serbia Business Run! Naš poslovno kompanijski događaj ove godine dešava se u pet najvećih poslovnih centara Srbije. Beogradu i Novom Sadu su se priključili Subotica, Kragujevac i Niš.

Divac stipendisti: Na SBB Belgrade Business Run trci možete da pomognete prikupljanje novčanih sredstava za projekat Divac Stipendije kroz koji će biti pružena podrška izvrsnim srednjoškolcima koji dolaze iz socijalno ugorženih porodica.

NAGRADE:

Osnovne kategorije:

1. Najbrža kompanija (zbirno vreme tri najbrža člana tima)

2. Najbrža koleginica - pojedinačno

3. Najbrži kolega - pojedinačno

Neke od dodatnih nagrada su: Najbrojnija kompanija – organizacija sa najviše trkača, Foto takmičenje – tim sa najluđom fotkom ili najboljim navijačima ili najboljim kostimom, kao i Najbrža IT trkačica – najbrža dama iz IT sektora

Kotizacija na trci kreće od 2.500,00 dinara po učesniku i povećava se kako se bliži dan trke. Za taj novac, vaše kolege dobiće bogat startni paket koji uključuje: startni broj sa čipom, večeru, piće posle trke, oveženje na stazi, livenu medalju, medicinsku negu tokom trajanja događaja i kvalitetnu sportsku majicu.

Partneri trke su kompanije SBB, Belrade Watefront, Intersport, Hemofarm, Erste Banka i Mapei.

Sve informacije možete da vidite na www.serbiabusinessrun.com/beog... ili nas pozovite na 062 290 882 ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Vidimo se 13. juna na Belgrade Business Run 2019.

PRIJAVI SVOJ TIM!