Raditi s ljudima je lako ako znate kako - Znate li šta je Coaching?
Coaching služi kako bi podržali ljude s kojima radimo da ostvare ono čemu teže koristeći resurse koje imaju. Coachingpodrazumeva profesionalan i poverljiv odnos koji se bazira na otvorenosti i poverenju. Coaching se oslanja na kvalitete coacha kojima podstiče ostvarivanje potencijala na svim životnim područjima kod grupa i pojedinaca s kojima radi.

Coaching veštine korisne su svima koji rade s pojedincima ili grupama, bilo kao volonteri ili profesionalci, kao coachevi, lideri, nastavnici, treneri, mentori, edukatori, pedagozi, psiholozi, onima koji žele da obogate i prošire svoj rad novim alatima i tehnikama.

U Zagrebu se coachingom u njegovim mnogim oblicima bavi Syncro Trening Centar, organizacija pepoznata na domaćem i međunarodnom nivou. Jedna od nadolazećih aktivnosti je i ''Coaching u praksi'' – sedmodnevni međunarodni trening koji se održava od 12. – 18. oktobra 2013. godine u Zagrebu. „Coaching u praksi“ je trening usmeren ka učenju praktičnih coachingveština i savetodavnih tehnika u radu s ljudima, kao i razvijanju vlastitog coaching stila.  

 „Coaching u praksi“ je trening za sve koji žele da prošire svoj način rada i komunikacije s ljudima, da nauče nove coaching alate i tehnike koje se mogu odmah upotrebiti u svom poslu. Trening je zamišljen kao praktični coaching susret, tako da usvojeno znanje možemo odmah da upotrebimo u svom radu.
 Kao deo Međunarodne Synergy Grupe, Syncro Trening Centar predan je tome da učini profesionalne alate rada s ljudima dostupne široj publici, bilo da rade s pojedincima ili grupama kao volonteri ili profesionalci. Trening se održava na engleskom jeziku i okuplja coacheve i trenere iz cele Europe.
 Prijave su otvorene do 30.09.2013. Više informacija i aplikacija OVDE