Bliži se leto! Već razmišljaš šta ćeš raditi kada očistiš godinu i da li ćeš i ovo leto provesti sa društvom iz kraja? Zamisli šta bi bilo da ovog leta možeš da započneš rad na sebi, kako na ličnom polju tako i na profesionalnom. Možeš biti okružen ljudima koji podstiču pozitivnu promenu u tebi, ističu tvoje uspehe, ali i da stekneš osećaj odgovornosti kroz 6 meseci rada u timu. Dosta kompanija očekuje da nakon studija već imaš i do 2 godina iskustva u različitim oblastima, ali ti nije jasno kako da dođeš do njega? Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, je u potrazi za novim članovima entuzijastičnog i preduzimljivog duha koji veruju u potencijal mladih i promenu koji oni mogu da ostvare. Mladi u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici se mogu prijaviti za članstvo i pridružiti  mladima koji teže da ispune svoj potencijal doprinoseći svojoj zajednici kroz razvijanje liderstva.

#uzAIESECmogu da:

●    Usavršim svoje profesionalne veštine kroz različite pozicije

●    Usavršim svoje lične veštine radom sa ljudima

●    Steknem prijatelje iz celog sveta i usavršim znanje engleskog jezika

●    Naučim da radim u timu i steknem iskustvo vođenja tima

●    Budem deo ekipe koja stvara sistem podrške i tu je da sasluša svaku moju novu ideju

●    Učestvujem u organizaciji projekata i događaja

●    Upoznam se sa radom kompanija i korporativnog sveta

●    Učestvujem na edukativnim konferencijama

●    Radim na dostizanju svojih ciljeva kroz individualni rad sa tim liderom

Pridruži se organizaciji koja ukupno broji 40,000+ članova u 110+ zemalja!

Popuni prijavu ovde i ubrzo ćemo ti se javiti sa detaljima o daljem procesu selekcije. Prijavi se što pre i napravi korak van zone komfora i svakodnevnice. Dok razmišljaš o prijavljivanju ili čekaš detalje o procesu selekcije, možeš nas zapratiti na našem  Instagram profilu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj