Priliku da pokažete stečena znanja i veštine dobićete na ispitu koji će biti organizovan 26. novembra, nakon čega Vas očekuju rezultati ispita i svečana dodela diploma.
Ova međunarodno priznata diploma LSPR je verifikovana od strane mnogih međunarodnih stručnih organizacija (Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću – ICCO, Englesko udruženje novinara - NUJ), kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick.

Prisutna u Srbiji osam, a u regionu punih jedanaest godina, Londonska škola za odnose s javnošću dobila je 2006. godine tradicionalnu godišnju nagradu Društva Srbije za odnose sa javnošću – PRiznanje za unapređenje struke kroz publicistiku, obrazovni i javni rad.

Cena ovog edukativnog programa je 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV od 18 odsto) i postoji mogućnost plaćanja u dve rate.
Prvu ratu u visini od 500 evra (u dinarskoj protivvrednosti plus PDV od 18 odsto) potrebno je uplatiti do 18. oktobra 2011. godine, a drugu u istom iznosu do 18. novembra 2011. godine.

Članovima Društva Srbije za odnose s javnošću i članovima Asocijacije HR profesionalaca odobren je popust od 10 odsto!

Ukoliko se Vaša organizacija odluči da pošalje više svojih predstavnika samo prvi plaća punu cenu, a ostali imaju popust od 10 odsto na cenu programa Londonske škole za odnose s javnošću.

Prijavu možete preuzeti ovde

Program Londonske škole za odnose s javnošću i kratke biografije predavača možete preuzeti ovde
Za sve ostale informacije kontaktirajte nas: Iva Crvak 063 384 106, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Lana Andrić 063 385 034, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Na raspolaganju su Vam i telefoni agencije Represent Communications: 202 9 600 i 202 9 644.

Nadamo se druženju s Vama, prepunom novih znanja i srdačno Vas pozdravljamo.