Počele prijave za najveći i najbrži tim bilding događaj u Srbiji
U Beogradu, u četvrtak posle posla, 14. juna 2018. godine biće održana treća po redu Beogradska biznis trka (Belgrade Business Run) za zaposlene iz više od 200 srpskih kompanija. Na ovoj trci učestvuju tročlane ekipe iz jedne kompanije. Svi učesnici trče 5km, a pobeđuje tim koji ima najmanje zbirno vreme u konkurenciji muških, ženskih i mešovitih timova. Naglasak je na takmičenju, ali pre svega na zdravlju zaposlenih, poslovnom umrežavanju i druženju uz večeru i koncert posle trke. 

“Ove godine očekujemo da na trci učestvuje više od 1500 zaposlenih iz najmanje 200 kompanija koje posluju u Srbiji”, rekao nam je Veroljub Zmijanac, direktor trke i dodao: „Biznis trka je prava prilika da jedan poslovni dan u godini odvojimo svi zajedno za sport i uradimo nešto jako korisno za sebe i svoju kompaniju. Ovakve trke su hit u svetu. Neke od njih, kao što je ona u Frankfurtu broje i preko 50.000 učesnika. Nadamo se da ćemo ovaj trend  uspeti da približimo i našim kompanijama.“

Osim trke učesnike očekuju i specijaliteti intrenacionalne kuhinje, tombola ali i koncert na otvorenom.

“Verujemo da je trčanje način da se osetimo bezbrižno u vremenu koje nas pritiska sa svih strana. Biznis trka je lepa uspomena i pozitivan događaj o kojem ćete  pričati nedeljama nakon trke. ”, dodao je za kraj Veroljub Zmijanac.

Prijavljivanje je putem Fejsbuka i na sajtu trke www.belgradebusinessrun.com