U petak, 23. septembra, u hotelu Crowne Plaza održava se konferencija Original Boost, u organizaciji platforme Original Fondacije Novak Đoković. Cilj konferencije Original Boost jeste da predstavi vrednosti i ideje koje dolaze sa ovih prostora, kao i uspešne preduzetnike koji su razvili svoje kompanije i proizvode, ali i da motiviše mlade ljude da se usude da ostvare svoje poslovne snove i ambicije, te ih edukuje da se što bolje pripreme za naredne korake u razvoju svojih biznisa. Učesnici i predavači na konferenciji Original Boost biće, pored uspešnih preduzetnika, izuzetni stručnjaci iz oblasti razvoja poslovanja, angel investori, mentori na razvoju startapa, marketinški eksperti i mnogi drugi. Prijave - ovde >>

Na konferenciji će, između ostalih, govoriti Branko Milutinović, osnivač i CEO kompanije Nordeus; Tihomir Bajić, najpoznatiji i najuspešniji Srbin u Silicijumskoj dolini i osnivač udruženja Serbian Entrepreneurs; Miloš Milisavljević, CEO Strawberry Energy i board member Srpske asocijacije menadžera; Lazar Stojković, serijski preduzetnik koji godinama živi i radi u Americi; Ognjen Radić, osnivač više uspešnih kompanija, među kojima su FitPass, Hempiness i Protein Point; Victoria Kostić Nola, jedna od najuspešnijih žena angel investora u Evropi i savetnica za razvoj startapa; Nebojša Bjelotomić, direktor Inicijative Digitalna Srbija i mnogi drugi.

Takođe, u segmentu „Make i tor break it – by Talks and Folks“ tri izuzetna predavača preneće svoje znanje iz oblasti koje mogu biti presudne za uspeh jednog biznisa – Milovan Dekić pričaće o Design Thinking, Ivan Minić o Storytellingu u marketingu i biznisu, dok će Aleksandar Bijelić otkriti tajnu Formiranja cena.

Pored panela i keynote predavanja, biće održane i radionice, na kojima će prisutni moći da nauče od izuzetnih stručnjaka kako da razviju biznis plan, strategije komunikacije, važnost networkinga, kao i da prođu kroz validaciju svoje ideje, kako bi videli da li ona može postati unosan biznis.

Kako od svih investicija koje odlaze u startape, manje od 3% dobijaju startapi koje su pokrenule žene, sa željom da se radi na menjanju ove statistike, te da se osnaže žene da da ostvaruju svoje snove, na Original Boost konferenciji biće održan startup pitch, gde će timovi predvođeni ženama stručnom žiriju predstaviti svoje biznis ideje, a najbolja će dobiti finansijsku podršku Fondacije Novak Đoković.

Konferencija Original Boost biće održana 23. septembra od 9:30 u Crowne Plazi.

Agenda konferencije Original Boost link >>