Da li ste se zapitali nekad zašto ste kupili detetu neku igračku ili slatkiš, i zbog čega ste pristali da sa partnerom odete u restoran koji vam se baš i ne sviđa toliko? Ako ste mislili da se prodajom bave samo telemarketing centri i sektori za prodaju, varate se. Svakog minuta nekome nešto prodajemo… A sa druge strane sedi - njegovo veličanstvo Kupac.

Saznajte kako najuspešniji ljudi prodaju svoje proizvode, a da ni ne progovore o njima. Otkrijte tajnu kako vaš kupac može da vam pomogne da ostvarite najveći profit i prodate sve što poželite.

Na seminaru će biti reči o tome koliko je za postizanje izuzetnih rezultata u prodaji bitna uloga čoveka, u odnosu na samu prodaju i njene tehnike.

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Mirjana Gomilanović na besplatnom seminaru, koji u subotu, 7. juna, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Mirjana Gomilanović je sertifikovani coach Ericksonovog Instituta za coaching (Vankuver, Kanada), Pridruženi Sertifikovani Coach Međunarodne Federacije Coacheva (ACC, International Coach Federaion, ICF); sertifikovani konsultant i trener jedne od najvećih svetskih konsultantskih kuća Persona Global, USA. Vlasnik je i direktor Agencije za razvoj potencijala "One2grow" koja se bavi razvojem potencijala poslovanja, organizacija i pojedinaca kroz obuke, konsalting i coaching.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link: ovde