Represent System još jednom će pružiti platformu za nova znanja o content i digitalnom marketingu

Ako ste propustili prvu konferenciju o content i digitalnom marketingu, sada imate priliku da učestvujete na drugoj “Content Experience” konferenciji, jedinstvenom događaju koji organizuje regionalna komunikacijska agencija Represent System.

Content Experience se održava 7. juna u beogradskom co-working prostoru Share Square i na njemu će učestvovati svetski poznati stručnjaci, iskusni profesionalci – poznati predavači iz Evrope i regiona, koji spremaju sjajne teme za sve koji se bave marketingom, strategijom, contentom, digitalom, nativom.

Ekskluzivnost predavača je uslovila i broj mjesta za učesnike,koji je ove godine ograničen na svega 150, a prijaviti se možete na sajtu http://contentexperience.rs/sr/. Za rane prijave do 15. maja obezbijeđen je i popust.

Ovogodišnji Content Experience će biti jedinstven i po tome što će učesnicima pružiti 8 sati nezaboravnog iskustva gde će moći da čuju predavanja najeminentijih profesionalaca, ali i da učestvuju u kreiranju sadržaja kroz radionice u kojima će influenseri deliti svoja znanja i iskustva.

Marketing ekspert, predavač i autor iz Velike Britanije, Roger Edwards će ekskluzivno u Beogradu podeliti svoje znanje stečeno tokom 25 godina rada u oblasti marketinga i strateških komunikacija. Kao neko ko je dugo radio na poziciji direktora marketinga, direktora u finansijskom sektoru, a zatim i kao konsultant, Roger je odličan strateg, ume dobro da uveže content i digital marketing sa celokupnom biznis strategijom.

Marketing ekspert Lazar Džamić će imati prvu, svjetsku promociju svoje nove knjige “The Definitive Guide to Strategic Content Marketing: Perspectives, Issues, Challenges and Solutions” i sa publikom iz Srbije će podeliti ključne uvide iz oblasti content marketinga.

Ne oklevajte, prijavite se OVDE.