Veliki broj žena se bori s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih fleka na svom licu zbog čega skrivaju svoju prirodnu lepotu pod slojevima teške šminke. NIVEA predstavlja svoje najnovije rešenje, Luminous630® 3-u-1 CC fluid, koji kombinuje stručnu negu kože i ulepšavanje i ujedno prekriva i smanjuje sve vrste tamnih fleka i istovremeno štiti od tamnih fleka izazvanih suncem. Formula s hijaluronskom kiselinom aktivira ćelije, dubinski hidrira i hrani kožu, čineći NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid neizostavnim delom dnevne nege kože. Recite „zbogom“ mukama pri pronalaženju prave nijanse za svoj ton kože jer NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid dolazi u tri nijanse koje omogućavaju savršen ten trostrukim delovanjem i odgovaraju preko 60 nijansi kože:

1. PREKRIVA: Mikroinkapsulirani pigmenti se prilagođavaju vašoj boji kože, omogućavaju prirodan i ujednačen ten i prekrivaju tamne fleke i nepravilnosti;

2. SMANJUJE: Formula sa sastojkom Luminous630® vidljivo smanjuje tamne fleke za 2 nedelje;

3. ŠTITI: Formula sa SPF 30 štiti od UV zraka i sprečava nastanak novih tamnih fleka izazvanih suncem.

NIVEA donosi savršeni balans između zdrave i blistave kože. Zaboravite na brige oko prekrivanja i uz Luminous630® 3-u-1 CC fluid naglasite prirodan ton kože i ujednaeni ten!

NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid pruža prirodni izgled – zahvaljuju i inkapsuliranim pigmentima boje koji ne stvaraju efekat maske. Tokom nanošenja, ljuske inkapsuliranih pigmenata boje se lome i polako ih oslobađaju, odmah ujednačavajući tamne fleke i nesavršenosti, pružaju i prirodno prekrivanje u savršenoj nijansi.

Sadrži mikroinkapsulirane pigmente koji se prilagođavaju boji kože i omogućavaju prirodan i ujednačen ten Trenutno prekriva tamne fleke i smanjuje njihovu vidljivost za 2 nedelje*

Formula sa SPF 30 štiti od UV zraka i sprečava nastanak novih tamnih fleka izazvanih suncem

Sadrži patentirani sastojak LUMINOUS630®

Patentirani sastojak Luminous630® odavno je zaslužan za revoluciju protiv fleka, a njegov uspeh se i dalje nastavlja. NIVEA naučnici tokom 10 godina istraživanja pregledali su više od 50.000 sastojaka kako bi pronašli efikasno rešenje za smanjenje tamnih fleka. Rezultat je Luminous630® koji deluje na ćelijskom nivou kako bi smanjio postojeće, sprečio pojavljivanje novih fleka i uravnotežio pigmentaciju.

Dostupno od maja 2024.

NIVEA Luminous630® CC fluid SPF 30 3-u-1, svetla, srednja & tamna nijansa, 40 ml – okvirna cena na polici 3160,72 RSD.

Pratite nas na IG NIVEA global