Ne baš slučajno, restoran The View rooftop na sedmom spratu hotela Crystal, bio je sinoć mesto okupljanja influensera, dizajnera i brojnih predstavnika medija. Restoran je poznat po svom panoramskom pogledu koji se proteže na ceo grad i najlepši je kada ga obasja mnoštvo zvezda i srebrni Mesec, i upravo je zato izabran za promociju Avonovog Far Away Beyond the Moon parfema koju je ova kompanija organizovala sa magazinom Elle. Zvanice su mogle da uživaju u pogledu na Super Mesec koji je bliže Zemlji, zbog čega astrolozi kažu da svi jače osećamo njegove efekte. Svi prisutni su mogli i da osete taj talas snažne energije, a za različita pitanja na raspolaganju je bio i specijalni gost astrolog. Celokupna atmosfera tokom i nakon večere odisala je mističnom elegancijom, a pre neformalnog dela prisutnima se obratila Milica Savinšek, Advertising, PR, SoMe and CSR Lead, koja je objasnila kako zanesenjaci  i svetski stručnjaci iz kuće Avon doživljavaju miris mesečine: „Hajde da se udaljimo malo, tačnije 384.400 km od Zemlje, dok vam približavamo magiju mesečine koju je Avon uspeo da zarobi u bočici.

Far Away Beyond the Moon je luksuzni koncentrovani parfem u čijem srcu se nalazi Belle de nuit – noćni cvet koji svoje latice otvara samo na mesečini, šireći svoj opojni i hipnotišući miris. Avon kompanija već 137 godina ne brine samo o lepoti i snazi žene, već i o našoj planeti, pa smo tako esenciju ovog noćnog cveta uhvatili naprednom headspace tehnologijom, smeštajući specijalne sfere oko svakog Belle de nuit cveta, koji smo odabrali da bude isključivo iz održivog uzgoja.

U Avon laboratoriji, naši alhemičari spojili su i svežinu divlje trešnje, kao i egzotični miris sandalovine, kako bismo na kraju dobili idealnu kombinaciju floralnih i orijentalnih nota. Ovaj intenzivni cvetni i pomalo kremasti miris, sadrži koncentrovana esencijalna ulja, te njegov trag na koži traje najmanje 8 sati“.

Hipnotišuća nota Far Away parfema je razlog zbog kog je čak 68% ispitanica, koje su verni korisnici luksuznih i niche parfema – navelo ovaj elegantni parfem kao svoj izbor.

Far Away Beyond the Moon je dostupan od 1. septembra u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 2099 dinara. Ako poručite onlajn, stiže direktno na vašu adresu!

Osetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.