Syoss Keratin Style Perfection
Stručnjaci u Syoss-u veruju da svaka žena zaslužuje kvalitet kose kao iz salona - svaki dan. Zbog toga su razvili novu Syoss Keratin Style Perfection liniju sa Salon Control sistemom. Ova inovativna formula sa tečnim keratinom obezbeđuje dugotrajnu čvrstinu sa potpuno prirodnim osećajem kose i pruža 100% čvrstine, snage, mekoće i sjaja. Ova izvanredna nova linija razvijena je i testirana u saradnji sa frizerima.

Postojana frizura obično znači da moramo da se odreknemo meke kose prirodnog izgleda. A ako vam je kosa mekana nakon oblikovanja, onda nivo čvrstine nije dovoljno dobar da bi postigao dugotrajne rezultate. Sada, nova Syoss Keratin Style Perfection linija rešava ovaj problem i daje odlične rezultate prilikom oblikovanja, uz ekstra jaku čvrstinu koja traje i do 48 sati. Salon Control System, razvijen za profesionalne svrhe a sada dostupan i za kućnu upotrebu u novoj Syoss kolekciji, oblikovanje čini lakšim i efikasnijim. Kosa je sjajnija i, uprkos intenzivnoj i dugotrajnoj čvrstini, ostaje nežna i meka.

Pena i lak za kosu sa elementima tečnog keratina omogućavaju vam da samostalno napravite bilo kakvu frizuru. Pena za kosu sa nivoom čvrstine 4 pomaže vam da zaštitite kosu od toplote, jača kosu i čini je blistavo i prirodno sjajnom. Bilo da je koristite za završnicu ili oblikovanje pojedinačnih delova, lak za kosu sa nivoom čvrstine 4 obezbeđuje maksimalnu kontrolu oblika kose ne čineći je lepljivom i ne ostavljajući vidljive ostatke u kosi. Ova formula čini kosu savršeno lepršavom, mekom i blistavom i pomaže vam da je zaštitite od vlage i UV zračenja.