PROLEĆNE PRIPREME ZA ZDRAVU I LEPU KOŽU  UZ EUCERIN® KLUB LOJALNOSTI
Ako do sada niste iskoristili ponudu, ne zaboravite na Eucerin® karticu lojalnosti uz koju vas do kraja februara očekuju atraktivni pokloni i uz koje će vaša koža dočekati prve sunčane dane sveža i hidrirana. Dok odbrojavamo poslednje dane zime i radujemo se najlepšem godišnjem dobu – proleću, ne smemo zaboraviti da smenu godišnjih doba pored prirode prate i naše telo i koža, kao i da ove promene zahtevaju novu rutinu nege. Eucerin® kartica lojalnosti omogućava da zadovoljite sve potrebe vaše kože i uz to kao poklon dobijete Eucerin® preparate koji će joj obezbediti temeljno čišćenje i adekvatnu hidrataciju, dva najvažnija uslova njene lepote i zdravlja.

Eucerin® karticu lojalnosti možete dobiti u svakoj apoteci koja učestvuje u Eucerin®programu lojalnosti. Nakon kupovine Eucerin®  preparata apotekar će na vašu karticu staviti pečat apoteke. Da biste ostvarili sve prednosti koje dolaze sa Eucerin® karticom lojalnosti, potrebno je da Eucerin® preparate kupujete isključivo u istoj apoteci do 28.2.2018 i da u džepu kartice čuvate fiskalne račune. Nakon kupovine u vrednosti 5.000 dinara, na poklon ćete dobiti Eucerin DermatoClean 3 u 1 Micelarni fluid od 400ml i Eucerin pH5 Ulje za svakodnevno tuširanje od 200 ml.

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno uklanja šinku i nečistoće s lica. Zahvaljujući fragmentima hijaluronske kiseline koje sadrži, održava nivo hidratacije kože. Pogodan je i za osobe sa osetljivom kožom, kao i za primenu na regiji oko očiju. Nakon upotrebe koža je primetno mekša, elastina i pripremljena za negu koja sledi.

Eucerin® pH5 Ulje za svakodnevno tuširanje sadrži visoku koncentraciju lipida koji neguju kožu. Zahvaljuju i prisustvu pH5 citratnog pufera, pantenola i glicerina, aktivira postojeće enzime kože koji čuvaju zaštitini omotač i regulišu nivo vode u koži. Nakon upotrebe vaša koža će biti hidrirana, meka i nežna na dodir.