Lako do čiste i mirišljave kose bez tragova - Šamponi za suvo pranje kose pomažu damama da izbegnu svakodnevno pranje i sušenje, čineći kosu za svega nekoliko minuta čistijom i bujnijom. Po prvi put u Srbiji predstavljena je nova linija šampona got2b za suvo pranje kose koja donosi četiri neverovatna proizvoda za različite tipove kose. Šamponi got2b namenjeni su svima koji se osećaju mlado i moderno, istovremeno pružajući fenomenalan volumen svakoj frizuri u roku od nekoliko minuta. Zahvaljujući novoj formuli, šampon upija masnoću i ne ostavlja bele tragove na kosi dajući joj dugotrajan miris i osećaj svežine tokom celog dana.

Inovativna formula got2b šampona za suvo pranje olakšava stilizovanje različitih frizura jer savršeno upija višak masnoće koju luči koža glave činići kosu lakom za oblikovanje bez ostavljanja belih tragova na njoj. Kovrdže, pletenice i elegantno podignute frizure trajaće duže i izgledaće savršeno. S obzirom na to da svaka kosa zahteva različitu negu, nova linija šampona za suvo pranje kose donosi četiri noviteta koja će pronaći put do perfektne frizure.

Šampon za suvo pranje kose got2b Fresh it Up volume čini čak i tanku kosu punijom pružajući neverovatan volumen i neodoljive tropske mirisne note. Za dame sa smeđom bojom kose, got2b linija za suvo pranje uvodi Fresh it Up brown koji privremeno prekriva koren vlasi bez ostavljanja sivih tragova i osvežava kosu uz omamljujući miris čokolade. Šampon za suvo pranje kose got2b Fresh it Up texture olakšava oblikovanje frizure dajući joj čvrstinu i teksturu sa bogatim cvetnim mirisom. Za neverovatnu svežinu koja će dame pratiti tokom celog dana tu je got2b Fresh it Up extra koji učinkovito upija masnoću temena pružajući kosi dugotrajan i zavodljiv voćni miris.

Učinite da Vaša kosa izgleda uvek čisto i sveže uz novi got2b šampon za suvo pranje kose!