Miris Luna Rossa Ocean je novi muški miris brenda Prada. Nastao je iz uverenja da uz pomoć tehnologije kao produžetka nas samih možemo preći sopstvene granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove vidike. Priča iza mirisa Prada Luna Rossa usko je povezana sa prestižnom nagradom America’s Cup, najstarijim trofejom međunarodnog sporta i krunom sveta jedriličarstva: to je napeto takmičenje u kojem se udružuju tehnologija, veština i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode. Jedriličarska ekipa Luna Rossa iz Italije nastala je 1997. iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za takmičenje America’s Cup 2000. godine.

Paralelno sa prikazom dinamičnog takmičenja između čovekovih inovacija i snage njegovog prirodnog okruženja razvila se linija mirisa koja nosi slavno ime Luna Rossa.

Oda visokoj efikasnosti inovacije: sveži i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom i ostvarivanje najvećih postignuća.

Svojom fuzijom majstorskog umeća izrade parfema i težnje za pomeranje granica miris Prada Luna Rossa pozdravlja tehnologiju u svrhu jačanja čovečanstva i ravnoteže avangardnog u njihovoj stalnoj misiji eksperimentisanja i razvoja funkcionalnih inovacija.

Nove vidike otvara moderni pustolov. On spaja fizičku i intelektualnu snagu i ovladava tehnologijom da bi pomerio granice mogućeg i svladao sva ograničenja.

I elegantna i sirova, sveža živost mirisa Prada Luna Rossa Ocean odražava spajanje snage čoveka i snage tehnološke inovacije.

Skrivene dubine, izvor snage koji stvara život: sam pojam okeana je poziv na istraživanje. Ujedno i poznata i intrigantno tajnovita, njegova spektakularna prostranost privlači poput magneta i poziva na traganje za beskrajnim novim otkrićima.

Pradin okean je prepun pustolovina i bogat tehničkim mogućnostima, koje predstavljaju poslednju granicu.

Miris Prada Luna Rossa pripoveda o odnosu između čoveka i tehnologije, o čovekovom dinamičnom dijalogu sa evolucijom i budućnošću, koji otvara nove vidike.

Jake Gyllenhaal predvodi kampanju za miris Prada Luna Rossa Ocean. Ovaj američki glumac utelovljuje modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu sa razumevanjem tehnologije i inovacija i njima ovladava u svrhu poboljšanja svojih veština, ali i samoga sebe, on je u potpunosti svestan svojih granica, ali se trudi i da ih pomeri