Priču o tome koliko je važno da nakon celog dana uklonimo šminku s lica znamo svi. Druga stvar je što smo ponekad lenje i moramo sebe da nateramo da odradimo tu nužnu svakodnevnu higijenu. No, ono što nam ovaj zadatak definitivno olakšava jesu efikasni proizvodi koji znaju šta je našoj koži potrebno. NIVEA vam nudi praktično rešenje uz novu generaciju micelarnih voda koje će zahvaljujući kombinaciji moćnih micela i nežnih amino-kiselina vašoj koži pružiti više od samog čišćenja. Ne samo da uz nekoliko nežnih poteza, bez trljanja, skidaju svaki trag tvrdokorne šminke s očiju i lica, već i čiste, toniraju i istovremeno hidriraju! Jako efikasne, a  ujedno veoma nežne – amino-kiseline su sastavni deo naše kože i upravo zato su njen idealni oslonac koji joj pruža otpornost i pomaže u održavanju njenog zdravlja. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, deluju kao proizvod za čišćenje lica, tonik i proizvod za uklanjanje šminke. Bilo da želite da uklonite nečistoću nakupljenu tokom dana ili da skinete šminku, NIVEA micelarne vode uvek su spremne da obave svoj zadatak.

Prepustite se NIVEA energizirajućoj micelarnoj vodi za sve tipove kože koja će nežno očistiti, hidrirati i osvežiti kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

• Revitalizirajuća formula s kompleksom amino-kiselina i 3 antioksidansa (vitamin C, vitamin B-3 i ekstrakt brusnice) obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

Za osetljivu kožu će se pobrinuti NIVEA umirujuća micelarna voda za osetljivu kožu. Njena umirujuća formula temeljno će ukloniti šminku, prljavštinu i nečistoće u samo nekoliko nežnih poteza, bez trljanja.

• Umirujuća formula s kompleksom amino-kiselina i dekspantenolom  obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

Za sve koji imaju suvu kožu tu je NIVEA negujuća micelarna voda za suvu kožu, bez parfema, koja nežno čisti, hidrira, neguje, omekšava i zaglađuje kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

• Formula s bademovim uljem je obogaćena micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

Osvežite svoje lice NIVEA revitalizujućom micelarnom vodom za normalnu kožu koja nežno čisti, hidrira i pročišćava kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

• Osvežavajuća formula s kompleksom amino-kiselina i vitaminom E obogaćena je micelama za čišćenje i nežnim amino-kiselinama.

Za 0 % ostataka šminke i nečistoća na vašem licu, probajte NIVEA Waterproof Expert micelarnu vodu, obogaćenu micelama za čišćenje i nežnim aminokiselinama.

• Formula Waterproof Expert s kompleksom amino-kiselina i ekstraktom crnog čaja.

UPOTREBA: Protresite kako bi se dve faze pomešale, a zatim natopljenim jastučićem od vate nežno prebrišite lice kako biste rastvorili šminku i maskaru. Nije potrebno ispirati.

Za kombinovanu i masnu kožu tu je NIVEA pročišćujuća micelarna voda obogaćena aminokiselinama i okeanskim algama.

• Pročišćujuća formulacija ne sadrži parfem i dermatološki i oftalmološki je testirana, tako da se može bezbedno koristiti na licu, očima i usnama.

Sve NIVEA micelarne vode, osim što brinu o vašoj koži, brinu i o životnoj sredini pa je tako njihova flašica izrađena od 97 % recikliranog materijala – osim zatvarača i nalepnica.

Dostupno od septembra 2023.

NIVEA energizirajuća micelarna voda, 400 ml – preporučena mpc 659,71 RSD - link ka proizvodu >>
NIVEA umirujuća micelarna voda za osetljivu kožu, 400 ml – preporučena mpc 616,45 RSD - link ka proizvodu >>
NIVEA umirujuća micelarna voda za osetljivu kožu, 200 ml – preporučena mpc 382,79 RSD
NIVEA umirujuća micelarna voda za osetljivu kožu, 100 ml – preporučena mpc 215,41 RSD
NIVEA negujuća micelarna voda za suvu kožu, 400 ml – preporučena mpc 616,45 RSD - link ka proizvodu >>
NIVEA revitalizujuća micelarna voda za normalnu kožu – preporučena mpc 616,45 RSD - link ka proizvodu >>
NIVEA Waterproof Expert micelarna voda, 400 ml – preporučena mpc 659,71 RSD - link ka proizvodu >>
NIVEA pročišćujuća micelarna voda za kombinovanu kožu, 400 ml – preporučena mpc 616,45 RSD - link ka proizvodu >>

Pratite nas i na IG NIVEA global