POKAŽI ODVAŽAN I REVOLUCIONARNI DUH UZ LANCÔME MATTE SHAKER!
Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u slasnim bojama voća koje pre svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i neverovatno mekan sunđerasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osećaj na usnama, poput milovanja. Ove godine se saga nastavlja s tečnim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa. Novi aplikator je redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio neverovatno senzualno iskustvo.

Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, bez razmazivanja i tekstura koja pruža osećaj 'druge kože'.

Ukratko o odvažnoj formuli ruža Matte Shaker: intenzivne, pigmentom zasićene boje + tečna formula jednostavna za nanošenje + mat završnica = trenutni ‘wow’ efekat!

MAT USNE U INTENZIVNIM BOJAMA ZA ODVAŽAN IZGLED

Posebnost ovog proizvoda krije se u sledećem: za svoj tečni ruž nove generacije Lancôme je kreirao originalnu i inovativnu formulu!

Jedinstvena formula za optimalno nanošenje

Matte Shaker se temelji na inovativnoj tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), kojom se postiže izuzetno tanak sloj zbog čega se ovaj tečni ruž nanosi u dvostruko tanjem sloju i ima dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.

Njegova inverzna emulzija sadrži veliki udeo isparivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. Nova tehnologija već u par minuta donosi osećaj 'druge kože' i golih usana, uz neverovatnu pokrivenost i višečasovnu postojanost.

Zajedno sa optimizovanim sunđerastim aplikatorom mekim poput jastučića, Matte Shaker osigurava intenzivan efekat u samo jednom brzom i jednostavnom potezu.

Protresi!
Matte Shaker nije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: pre nanošenja potrebno je protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za savršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osećaj mekoće.

Nanesi!
Uz pomoć sunđerastog aplikatora, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi. Njegova formula, zasićena pigmentima, osmišljena je kako bi pružila osećaj 'druge kože' na usnama. Izuzetno je delikatna, prijatna na usnama i senzualna, usne obavija predivnim bojama, a da se pritom ne oseti tekstura.

Budi odvažna!
Rezultati su nezamislivi! Pigmentima zasićen završni sloj ruža Matte Shaker zaslužan je za odvažne i upečatljive boje koje se stapaju s usnama: aplikator klizi po njima, ostavljajući jedva osetan sloj koji ostaje postojan tokom celog dana.

SEDAM NIJANSI KAO ODRAZ ODVAŽNOSTI
 
Predstavljamo ruževe Matte Shaker u sedam dinamičnih boja koje pršte energijom i kreiraju upečatljiv izgled usana, postojan tokom celog dana. Rezultat: optimalno nanošenje, intenzivne boje, osećaj 'druge kože' i mat, statement usne. Raspon odvažnih nijansi ruža Matte Shaker predvode dve istinske zvezde, Pink Power (378) i Magic Orange (186).
 
MATTE SHAKER – UMETNOST NA USNAMA

Matte Shaker je neverojatno zabavan, poigrava se pravilima i nimalo ne mari za konvencije! Otkrij novi trend lip art za odvažan i upečatljiv izgled usana. Predstavljamo četiri različita načina nanošenja za četiri različita look-a:

Look: Čarobni trik
Efekat: Ombré usne


Tehnika: Na usne nanesite sloj nijanse Yummy Pink (379) kako biste kreirali bazu za ovaj jednostavan i suptilan look. Zatim se poslužite nijansom Magic Orange (186) i lagano je utapkajte po sredini usana uz pomoć aplikatora.

Look: Francuski poljubac
Efekat: prelivajuće usne


Tehnika: Sasvim ležerno kombinujte nijanse Pink Power (378) i Magic Orange (186). Najpre nanesite ruž Matte Shaker u dva koraka (svaku nijansu na jednu stranu usana). Ublažite prelaz nanošenjem nijanse Red’Y (189) na sredinu usana, a zatim prstima kreirajte smudgy efekat.

Look: Želim obe
Efekat: usne u dve boje


Tehnika: Nanesite sloj nijanse Red’Y in 5 (189) na gornju usnu, a Yummy Pink (379) na donju, kako biste kreirali look u dve boje.

Look: Fiesta
Efekat: višebojne usne


Tehnika: Idite korak po korak. Na gornjoj usni kreirajte prelaze nijansi od Yummy Pink (379) do Energy Peach (272) i završite s Beige Vintage (270): nanesite ih jednu po jednu sleva nadesno, svaku nijansu na jednu trećinu usne, a zatim vrhovima prstiju utapkajte mesta na kojima se spajaju kako biste ublažili prelaze. Ponovite postupak na donjoj usni, kreirajući prelaze nijansi od Kiss Me Chérie (378) do Magic Orange (186), uz Yummy Pink (379).

Tejlor Hil (Taylor Hill), odvažna Matte Shaker muza

Odvažna, samouverena, sigurna u sebe... Tejlor Hil zna šta hoće. Top model i Lancôme ambasadorka ponosno nosi dve star nijanse iz kolekcije, Magic Orange i Pink Power, u odvažnom i provokativnom lip art looku u dve boje. Oči su naglašene, a usne transformisane u umetničku viziju. Ona pozira u sakou, a njen beskompromisan look govori više od reči... Pravi dokaz da je Matte Shaker puno više od običnog ruža: pre svega, to je stav.