Our version of “pretty" has always been PRETTY DIFFERENT
Upoznajte globalne ambasadore brenda Urban Decay CL, Ezra Miller, Joey King, Karol G i Lizzo podižu stvari na novi nivo  kampanjom „Pretty Different”...Urban Decay je revolucionaran cruelty free beauty brend koji od svog lansiranja 1996. veruje u različitost. U inicijalnom saopštenju za medije stoji da su proizvodi namenjeni „za oči, nokte, usne i kožu devojaka i mladića koji žele da promene poimanje lepote i da joj daju lični pečat”, čime su pokrenuli misiju brenda da dovede status quo u pitanje, pritom podsećajući ljude da je dekorativna kozmetika za svakoga i da bi ona uvek trebala da bude zabavna, neukroćena i neočekivana. Urban Decay nastavlja da odbacuje jednoličnost koja je prisutna u industriji lepote pokretanjem „Pretty Different” manifesta koji slavi potpunu individualnost bez kompromisa.

Jedna od takvih kolekcija - Sparkle Out Loud je već dostupna u Sephora parfimerijama u shopping centrima Ušće, Delta City i Big Fashion.

DUGOTRAJAN POPUT KAMENA - Ne veruješ svojim očima? Da, svetlucavi Heavy Metal gel je zaista ponovno dostupan i to u novim nijansama. Inspirisana našim originalnim svetlucavim gelom za oči iz ranih 2000-ih godina, ova nova formula u tubi sadrži izuzetno koncentrovan i intenzivan sjaj za oči, lice i telo.

Hiperrefllektujuće šljokice se nalaze unutar gela na bazi vode (nisu lepljive) i jednostavno se nanose četkicom ili prstom. Osmišljen je tako da ga možeš precizno da ga naneseš samo na mesta na koja želiš: formula se brzo suši i postojana je do 9 sati — potrajaće celu noć, a i jutro nakon izlaska. Kada želiš da ga ukloniš, samo upotrebi vodu.

KORISTI S OPREZOM—ILI NEMOJ - Tuba kojom je jednostavno rukovati omogućava lako nanošenje gela bilo gde, kao i stavljanje tube u torbicu bez brige o razlivanju. Istisni gel ravno na prste za brzo nanošenje ili na četkicu za veću preciznost.

NIJANSE ZA SVAKU PRILIKU - Novi asortiman koji se sastoji od 5 nijansi uključuje Saturday Stardust, ružičaste šljokice koje se prelivaju u zelenu boju i Dreamland, neobičnu nijansu šljokica koje se prelivaju iz narandžaste u plavu boju.  Obožavamo srebrne šljokice Disco Daydream za upotpunjavanje blještavog izgleda za izlazak. Istakni efekat prelivanja boja uz Distortion ili budi spremna za zabavu uz Party Monster, nijansu s ljubičastim šljokicama koje menjaju boju zahvaljujući reflektivnom holografskom efektu.

JOŠ ODVAŽNIJI - Uz svetlucavi ajlajner za oči Heavy Metal često problematične šljokice postale su jednostavne za nanošenje. Heavy Metal je jedini svetlucavi ajlajner za oči koji će ti ikada zatrebati, jer se u novoj  ponudi nalazi čak pet nijansi osmišljenih za savršeno mešanje i kombinovanje.

Iscrtaj najtanje linije ili nanesi odvažne prelaze boje za svetlucavi sjaj koji traje sve dok ga sama ne ukloniš.

NIJANSE ZA SVAKU PRILIKU - Postigni topliji izgled očiju uz bronzanu nijansu Starfire ili dodaj nijansu Studio za svetloljubičaste mikrošljokice i holografski ljubičasti sjaj.
Uz jarko tirkizno-zeleni Stage Dive spremna si za surfovanje po publici, a srebrni holografski sjaj nijanse Disco Daydream predstavlja  srž  izgleda  inspirisanih 70-im  godinama.
 
NAJBOLJA FORMULA NA SVETU - Nema neželjenih ostataka: naša formula na bazi vode omogućava postupno pojačavanje intenziteta u više slojeva,  sadrži izuzetno sitne šljokice unutar prozirnog gela, brzo se suši i satima izgleda kao da je upravo nanesena. Nosi samo ajlajner za oči Heavy Metal, nanesi ga preko senke ili kombinuj dve nijanse za upečatljiviji učinak. Tanki vrh četkice omogućava pouzdano i precizno nanošenje. Šljokice se neće odvojiti od proizvoda unutar bočice, jer su pomešane s gelom (nije potrebno tresti bočicu).

SAVRŠENE KOMBINACIJE - Ovaj ajlajner za oči dolazi do izražaja kada se upotrebljava sam, ali se dobro slaže i sa drugim proizvodima. Istakni se uz olovku za oči 24/7 Glide-On i preko nje nanesi sloj svetlucavog ajlajnera za oči Heavy Metal za veću slojevitost. Šta je još bolje od šljokica? Dvostruki sloj šljokica: nanesi ajlajner preko senke za oči Moondust za sjaj koji se vidi gotovo i u mraku.

Svetlucavi ajlajner za oči Heavy Metal (preporučena maloprodajna cena*: 2.742,00 RSD) dostupan je u Sephora parfimerijama u shopping centrima Ušće, Delta City i Big Fashion.
*Cene su informativnog karaktera, L’Oreal Balkan nema uticaja na formiranje konačnih cena u maloprodaji.

Svetlucavi Heavy Metal gel (preporučena maloprodajna cena*: 2.741,00 RSD) dostupan je u Sephora parfimerijama u shopping centrima Ušće, Delta City i Big Fashion. (Cene su informativnog karaktera, L’Oreal Balkan nema uticaja na formiranje konačnih cena u maloprodaji).