Idôle je simbol moderne, savremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Sledeći uspešno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspehe sa inovativnom maskarom, Lash Idôle sa trenutnim efektom podizanja trepavica sa neverovatnim volumenom. Decenija istraživanja i inovacije satkane u jednu moćnu, luksuznu maskaru, Lash Idôle. Nova maskara za podizanje trepavica koja pomera granice – svaka trepavica je definisana, naglašena i sa volumenom – do 24 sata nakon nanošenja. Ova maskara ne stvara grudvice već pruža volumen vašim trepavicama – više nećete morati razmišljati o veštačkim trepavicama. Pripremite se na trepavice kakve ste oduvek želeli! Samouverena i bez nametnutih pravila, Lash Idôle prkosi tradiciji i poziva na stvaranje sopstvene sudbine. Ona je slobodna, neustrašiva i nastoji da ostvari svoju definiciju sreće, uvek sa originalnim i nekonvencionalnim pristupom. Ko bolje predstavlja savremenu ženu od Lancôme ambasadorke Zendaye?

Opremljena lukom i strelom, Zendaya želi da ostvari svoje snove – metafora za maskaru sa trepavicama kakve ste oduvek želeli, koja pruža precizno nanošenje i izuzetan volumen.

Iščekivanje je pri kraju, pridružite se Zendayi – vreme je da ostvarite svoje snove. Naciljaj, podigni & naglasi volumen. SVAKE. TREPAVICE.

Proizvod će biti dostupan od 01.02. na dalje*, u Jasmin i Sephora parfimerijama, a informativne cene se nalaze u tablici niže:

 
LASH IDÔLE MASKARA 8g - 3778,00

LASH IDÔLE MINI MASKARA 4,5g - 1595,00

*u zavistnosti od parfimerije