Linija proizvoda Capital Soleil predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca, koji sa najvišim stepenom delotvornosti i sigurnosti obezbeđuju:

100 % DELOTVORNOSTI Širok spektar UVA + UVB zaštite, sveobuhvatna zaštita od dugih UVA zraka. Sa patentiranim Mexoryl® filterom. Proizvodi su fotostabilni i vodootporni.

100 % ZA OSETLJIVU KOŽU Proizvodi su: bez parabena. Hipoalergeni. Sa termalnom vodom Vichy, koja kožu smiruje i jača. Testirani pod dermatološkim nadzorom.

100 % PRIJATNOSTI Prijatne teksture, različito parfimisane i različitih čulnih svojstava, za izuzetno brzo sušenje i upijanje.

Lice je svakodnevno izloženo štetnim UV zracima (u automobilu, u šetnji, u ostalim sličnim prilikama), a ne samo na moru i plaži. Zato je njegova redovna zaštita veoma važna i zato je, prilikom izbora kreme za sunčanje za svakodnevnu zaštitu lica, korisno da tekstura proizvoda bude prijatna za nanošenje, da ne ostavlja bele tragove i da ne masti kožu lica.

Capital Soleil Dry Touch emulzija za lice spaja delotvornost kreme za zaštitu od sunca i teksturu dnevne nege za lice uz pomoć:

SPF 50 i SPF 30 sa filtrirajućim sistemom Mexoryl®-XL: Deluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži, i sprečava hiperpigmentaciju.

Mineralni kompleks: Izvire iz termalne vode Vichy kao pravi prirodni antioksidant. Ekskluzivni mineralni kompleks u Capital Soleil proizvodima za zaštitu osetljive kože od sunca obezbeđuje dodatnu zaštitu.

Inovativna tekstura sa upijajućim efektom koja deluje protiv masnog sjaja jer upija sebum, obezbeđuje izuzetno brzo sušenje i ne ostavlja bele tragove.

Proizvod Capital Soleil dry touch emulzija za lice je na razpolaganju u apotekama po preporučenoj ceni SPF 30: 1560,85 DIN i novi SPF 50: 1528,40 DIN.

Prve sunčane dane preporučljivo je dočekati sa višim zaštitnim faktorom, jer je koži u tom periodu potrebna snažna zaštita. Proizvodi Capital Soleil namenjeni su zaštiti lica, lagane su teksture i pružaju koži mat efekat. Ne zaboravite ni osetljive delove, kao što su nos i uši, pigmentna obeležja, ali ni zaštitu usana, i potražite svoj omiljeni proizvod za potpunu zaštitu lica.

Capital Soleil, sa različitim proizvodima, teksturama i zaštitnim faktorima, obezbeđuje IDEALAN ODGOVOR na pitanje zaštite od sunca. Proizvodi linije Capital Soleil za LICE su:

VRLO VISOKA ZAŠTITA SPF 50+
Capital Soleil krema za lice SPF 50+
Capital Soleil laki fluid za lice SPF 50+
Capital Soleil Dry Touch emulzija za lice SPF 50
Capital Soleil stik 50+ (zaštita za usne, jagodice, nos)

VISOKA ZAŠTITA SPF 30+
Capital Soleil krema za lice SPF 30
Capital Soleil Dry Touch emulzija za lice SPF 30