Lilly drogerija na Banjici proslavila deset godina postojanja
Jedan od najpopularnijih lanaca drogerija i lider na domaćem tržištu, Lilly Drogerie, proslavile su jubilarni deseti rođendan radnje na Banjici, i odličnim muzičkim programom i brojnim iznenađenjima obradovali sve posetioce. Za poseban muzički performans pobrinuo se klavirski trio „Piano Trinity“, koji je svojim nesvakidašnjim izvođenjem predstavljao pravu atrakciju na Lilly rođendanu, dok su mali plesači iz plesnog studia „RIS“ pobrali sve simpatije prisutnih uz gromoglasan aplauz.

Pored brojnih predstavnika medija i blogera, ni poznati nisu propustili priliku da se pridruže Lilly slavlju. Lepa manekenka Danijela Dimitrovska, poznata po svom prirodnom look-u i jedinstvenom modnom stilu, uživala je fotografišući se sa brojnim obožavaocima, dok je simpatična voditeljka Dušica Jakovljević svojim humorom zabavljala prisutne goste.

Specijalno rođendansko iznenađnje predstavljao je i Lilly beauty corner, u kojem su zainteresovane dame mogle da dobiju savete od poznatih make up stručnjaka, kao i da isprobaju najnovije ekskluzivne linije šminke i druge kozmetike koje Lilly drogerija ima u svom bogatom asortimanu.

„Nadamo se da su se naši dragi kupci danas lepo zabavili i uživali u brojnim rođendanskim iznenađenjima koje su Lilly Drogerie pažljivo pripremile. Naša želja bila je da nagradimo verne potrošače i zahvalimo im na poverenju koje traje već 10 godina. Tokom narednih meseci simbolično ćemo proslaviti rođendan i u radnjama širom Srbije, od čega je radnja na Banjici prva od deset, koliko smo planirali“ – izjavila je Zvjezdana Lončar, direktorka Lilly apoteka.