VELIKI VOLUMEN. USUDITE SE DA BUDETE DRUGAČIJI. ILI SVE ILI NIŠTA. Ova maskara je za sve one koji se usude da budu drugačiji. Pozivamo vas da budete svoji jer stvoreni smo autentični. Ne dopustite da neko drugi definiše Vas ili Vaš stil. Izrazite svoje pravo ja. Inspirišite jedni druge samopouzdanjem i radoznalošću. Pronađite inspiraciju u Lash Clashu. Upoznajte Lash Clash, inovativnu maskaru brenda YSL Beauty. Izazovni vrhunski volumen i overnoir couture crna nijansa. Stručno dizajnirana, sa formulom za volumen i patentiranom četkicom za šokantno predimenzionirani učinak, maskara Lash Clash svedok je snažne i odvažne generacije koja se ne boji da bude drugačija. U pakovanju najodvažnijeg dizajna do sada inspirisanog visokom modom koje krši kodove Cassandre: ovim hrabrim, zaigranim potezom YSL je odlučio da zameni svoje legendarno zlatno pakovanje potpuno crnim, u nijansi overnoir, poput nijanse same maskare.

DO 200% VOLUMENA*
OVERNOIR COUTURE CRNA NIJANSA
POSTOJANOST DO 24 ČASA**

* Instrumentalni test, 25 žena, nakon 5 nanosa
** Potrošački test, 98 žena

NOVA, DRUGAČIJA FORMULA ZA VELIKI VOLUMEN.

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima u teksturi, izuzetno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijama sadrži najsavremeniju mešavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.
 
POSTOJANI INTENZIVNI VOLUMEN DO 24 H*

Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i sastojaka za produženje postojanosti omogućavaju gustoj, a kremastoj teksturi maskare Lash Clash, da trenutno učini trepavice gušćim, sloj po sloj. U samo pet poteza, Lash Clash pruža do 200% volumena* i stvara šokantni, predimenzionirani efekat. Uz formulu koja je postojana do 24 časa**, taj efekat traje bez obzira na to kako provodite svoj dan.
 
OVERNOIR COUTURE CRNA NIJANSA

Lash Clash pruža sasvim novo iskustvo crne boje s izuzetno crnim pigmentima i – ako to nije dovoljno crno – završnom nijansom overnoir couture. Trepavice su intenzivno crne, odvažne i guste – inovacija za sve ljubitelje crnih maskara u svetu.

DODATNA NEGA

Formula bez mirisa maskare Lash Clash obogaćena je ekstraktom irisa florentina iz YSL-ovih vrtova Ourika, pomaže trepavicama da ostanu pune, meke na dodir i zdravijeg izgleda.

* Instrumentalni test, 25 žena, nakon 5 nanosa
** Potrošački test, 98 žena

NAJVEĆA YSL ČETKICA DO SADA ZA NAJVEĆI VOLUMEN.
 
Lash Clash ima najveću četkicu koja je dosad proizvedena u našim laboratorijama za najveći volumen od korena do vrhova trepavica.
 
Četkica prečnika od 10,5 mm trenutno prekriva sve trepavice formulom, čak i one najkraće, nanošenjem sleva nadesno. Ona obavija trepavice, produžava ih i povećava volumen od korena do vrha stvarajući efekat podizanja na spoljnom uglu oka. Zarad maksimalne količine formule na trepavicama, četkica se sastoji od 260 ergonomskih vlakana i 4 žleba koji hvataju i prekrivaju svaku trepavicu, pružaju joj volumen i maksimalno iskorišćavaju formulu koja se nanosi u jednom potezu.

LJUBAV NA PRVI POGLED.
OSTVARITE LASH CLASH LOOK.

Jeste li spremni za Lash Clash? Otkrijte 5 načina za dobijanje vrhunskog volumena:
•    Počnite s nanošenjem od korena trepavica u unutrašnjem uglu oka. Pređite četkicom kroz trepavice u smeru nagore i prema spolja.
•    Usmerite trepavice nagore pri korenu i nakratko ih zadržite u tom položaju pre nego što ih začešljate nagore kako biste ih razdvojili i produžili.
•    Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korena do vrhova kako biste naneli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.
•    Upotrebite samo vrh četkice kako biste naneli maskaru na pojedine trepavice u spoljnom uglu oka.
•    Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima nadole, od korena do vrhova, kako biste naneli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.

STVARNI REZULTATI.

100% BEZ VEŠTAČKIH TREPAVICA. 100% BEZ RETUŠIRANJA.***
 
*** Ilustracija očekivanog rezultata nakon nanošenja maskare. Rezultat se može razlikovati od osobe do osobe.

NAKON 24 ČASA**:


97% ispitanika tvrdi da proizvod ostaje postojan do 24 časa.
91% ispitanika tvrdi da je boja intenzivno crna do 24 časa.
77% ispitanika tvrdi da volumen ostaje postojan do 24 časa.

** Potrošački test, 98 žena

NAKON 7 DANA**** UPOTREBE:


76% ispitanika tvrdi da crna boja na trepavicama izgleda intenzivno.
88% ispitanika tvrdi da proizvod pruža izgled krupnijih očiju.
87% ispitanika tvrdi da su trepavice produžene.
91% ispitanika tvrdi da je proizvod postojan tokom celog dana.
87% ispitanika tvrdi da je proizvod otporan na razmazivanje.

 **** Potrošački test, 100 žena

100% PONOSNI. 200% SVOJI.
Lash Clash nije samo maskara, ona prenosi i moćnu poruku koja osnažuje generaciju Z da bude ono što jeste. Ohrabruje pripadnike te generacije da budu svoji i drugačiji. Da nikada ne dopuste da ih neko drugi definiše ili im nešto uskrati. Da ostvare sebe kakvi jesu: najglasniji do sada.

VIZUAL KAMPANJE


Oči ambasadorke brenda Kaie Gerber usmerene su pravo u kameru i govore sve o ovoj kampanji. Veliki volumen u kombinaciji sa završnom nijansom overnoir couture kroz objektiv fotografa Davida Simsa savršeno odražava atmosferu i efekat ovog proizvoda u zvaničnom vizualu kampanje.